ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Απογοήτευση για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Η Γεωργία δεν έλυσε τον πανεύκολο γρίφο στον «Τροχό της Τύχης»

Απογοήτευση για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Η Γεωργία δεν έλυσε τον πανεύκολο γρίφο στον «Τροχό της Τύχης»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τροχός της Τύχης: Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 19/06/2024 στο Star, η Γεωργία ήταν η παίκτρια που έφτασε στον τελικό, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να την καλεί να λύσει τον γρίφο και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. 

Η κατηγορία ήταν «Πάνε Πακέτο» όπως ανακοίνωσε κι η Νατάσα Κουβελά, με τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α να βγαίνουν στον πίνακα. Η παίκτρια από την πλευρά της είπε το Ρ, το Κ το Ν, ενώ για φωνήεν επέλεξε το Ι.

Τα γράμματα δεν έκαναν τη χάρη στη Γεωργία κι έτσι δεν έλυσε τον γρίφο.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης «κόλλησε» στον… φούρνο του «Τροχού της Τύχης»: Φώναζε για να βρει τη λύση του γρίφου ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Δείτε τη λύση του γρίφου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου