ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο για τις επόμενες 24 ώρες

Δυστυχώς: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο για τις επόμενες 24 ώρες
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός: Την ίδια στιγμή που αρκετές πυρκαγιές έχουν σημάνει συναγερμό στη χώρα ο Τάσος Αρνιακός επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η Παρασκευή (21/06) θα είναι η χειρότερη μέρα από πλευράς ανέμων και πως δύσκολα θα περιορισούν ή δεν θα ξεσπάσουν άλλες πυρκαγιές.

Ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από την παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού και αποκάλυψε πως τις επόμενες μέρες θα είναι αίρθιος, με υψηλές θερμοκρασίες, ενώ τα άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν ακόμα και τα 8 μποφόρ κάνοντας πολύ επικίνδυνη την όλη κατάσταση. Αντίθετα στο Ιόνιο θα φτάσουν μέχρι τα 4 μποφόρ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό για τις επόμενες ώρες στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου