«Ζαλίζει» το ποσό: Τόσα πήρε η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο Rex το 2006

Δέσποινα Βανδή – Αντώνης Ρέμος: Συνέχεια της συνέντευξης που πήραν ο ένας από τον άλλον προβλήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno», το πρωί της Δευτέρας (18/11). Οι δύο τραγουδιστές εκμυστηρεύτηκαν άγνωστες λεπτομέρειες για την καριέρα τους αλλά και τη ζωή τους. Σήμερα προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης, κατά την οποία γίνονται πολλές αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, και για αμοιβή που έλαβε για τις εμφανίσεις της στο Rex.
Υπενθυμίζεται ότι, τον Δεκέμβριο του 2006, η Δέσποινα Βανδή έκανε τη μεγάλη τους πρεμιέρα στην ιστορική σκηνή του Rex, το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο, το οποίο πλεον βρίσκεται εκτός λειτουργίας και έχει συνδεθεί στενά με την τραγουδίστρια. Η ίδια, για πολλά χρόνια ήταν η βασική πρωταγωνίστρια στη σκηνή του. Ενώ μάλιστα, είχε φιλοξενήσει και τον Σάκη Ρουβά σε μια αξέχαστη συναυλία.
Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την αμοιβή της στο Rex
Η τραγουδίστρια, λοιπόν, στο απόσπασμα που προβλήθηκε, ακούγεται να αναπωλεί τα τότε χρόνια και αποκαλύπτει για πρώτη φορά το υπέρογκο ποσό που έλαβε για να εμφανίζεται στο Rex. Συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει: «Ήμουν στο Rex τόσα χρόνια, όση και η προκαταβολή που μου έδωσε ο Μαροσούλης, όταν πήγα στο γραφείο του. Μου έδωσε ένα κουτάκι με 7 χρυσές λίρες, τις οποίες μου έκλεψαν μετά, γιατί μπήκαν στο σπίτι μου».
Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Το μυθώδες για τα ελληνικά δεδομένα ποσό που έβγαλε από τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Ακολούθως, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε για τη συνεργασία τους που τελικά δεν έγινε: «Πριν από χρόνια θέλαμε να δουλέψουμε μαζί αλλά δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία. Καθένας είχε την πορεία του. Συνεργαστήκαμε με μεγάλη αποτυχία το 1990-91 και μετά στο Αθηνών Αρένα. Μετά από 5 χρόνια ξαναβρισκόμαστε. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι πιο ώριμη η στιγμή μας». Ενώ, η Δέσποινα Βανδή προσθέτει: «Από εκείνη την εποχή μου λείπει η αθωότητα».






0 ΣΧΟΛΙΑ