ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Καρδίτσα – Κολοσσός: «Κάστρο» το Γιάννης Μπουρούσης – Έκτη νίκη σε εννέα αγώνες για τους Καρδιτσιώτες (video)

Καρδίτσα – Κολοσσός: «Κάστρο» το Γιάννης Μπουρούσης – Έκτη νίκη σε εννέα αγώνες για τους Καρδιτσιώτες (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ημέρα χαράς το Σάββατο (10/2) στην Καρδίτσα, καθώς η τοπική ομάδα νίκησε με 87-69 τον Κολοσσό και έκανε άλμα παραμονής στη Stoiximan Basket League.

Με την ευκαιρία, δείτε την ανατρεπτική νίκη του Άρης απέναντι στον ΠΑΟ.

Στο 6-12 ανέβηκαν οι Θεσσαλοί (6-3 εντός και 0-9 εκτός έδρας), που πλέον ελπίζουν ότι θα έχουν καλύτερη εικόνα μακριά από το γήπεδό τους για να κοιτάξουν και κάτι περισσότερο.

Στο 7-11 έπεσε ο Κολοσσός (6-3 εντός και 1-8 εκτός έδρας), που μακριά από τη Ρόδο συνεχίζουν να προβληματίζουν. Έχασαν σπουδαία ευκαιρία για την εξάδα, είναι ωστόσο ακόμη ζωντανοί.




Η Καρδίτσα “τιμώρησε” τα λάθη του Κολοσσού και σκόραρε εύκολους πόντους σε αυτή την κατηγορία, με τους Σακ Μπιουκάναν – Ρέι ΜακΚάλουμ να κάνουν αυτή τη φορά καταπληκτική δουλειά στο σκοράρισμα.

Ο πάγκος των Θεσσαλών δεν βοήθησε, την ώρα που ο Ιωσήφ Κολοβέρος ήταν απελπιστικά μόνος για τον Κολοσσό. Ο Άντριου Γκάουντλοκ έκανε κακή εμφάνιση, το ίδιο και ο Λούκα Μπράικοβιτς που είχε πρόβλημα με τα φάουλ.

23-8 οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου, 38-22 οι πόντοι στη ρακέτα, 6-16 οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες (επιθετικά ριμπάουντ), 11-2 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 13-38 οι πόντοι από τους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου