«Ο δράστης μας έδιωξε όλους και πυροβόλησε τα αφεντικά»: Συγκλονίζει μαρτυρία εργαζόμενης της ναυτιλιακής εταιρίας στην Γλυφάδα

Ένας 70χρονος Αιγύπτιος, πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σήμερα το πρωί στα γραφεία της εταιρίας.
Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου στον ΣΚΑΪ, ο 70χρονος άνδρας – απολυμένος από την εταιρία μπήκε στην εταιρία την ώρα που όλοι ήταν στα γραφεία τους.
«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς, φώναζε στους υπαλλήλους να φύγουν και χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά, στον δεύτερο όροφο. Προφανώς ήθελε να τους εκδικηθεί» περιέγραψε η εργαζόμενη στην εταιρίας.
Ο δράστης πυροβόλησε τα δύο αφεντικά της εταιρίας και έναν υπάλληλο που πήγε να τον ηρεμήσει και να προσπαθήσει να του πάρει το όπλο.
Μακελειό στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης που εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία – Τρεις εργαζόμενοι νεκροί
Αυτοκτόνησε ο πρώην εργαζόμενος που άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Ο πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που μπήκε το πρωί της Δευτέρας στο κτήριο άνοιξε πυρ και πυροβολούσε αδιακρίτως.
Από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα. Στο κτήριο επικρατούσε πανικός για αρκετή ώρα με τους τραυματίες να παρέμεναν στο χώρο για αρκετή ώρα, όμως εντοπίστηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που μπήκαν στο κτήριο.
Ο ένοπλος δράστης, ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας, αφού μετά το μακελειό έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αδιανόητο θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί, όταν ο δράστης, κατά πληροφορίες 70 ετών, πρώην εργαζόμενος που απολύθηκε από την εταιρεία, εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, με δύο όπλα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα κενό ασφαλείας στο κτίριο, να διαφύγει του ελέγχου και να εισέλθει σε αυτό από το γκαράζ των γραφείων. Ανέβηκε στον ημιόρωφο και μετά στους υπόλοιπους ορόφους και λέγοντας ότι ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση άρχισε να πυροβολεί κατά πρώην συναδέλφων του.<
0 ΣΧΟΛΙΑ