Θρίλερ για οδηγό στην Θεσσαλονίκη: Φίδι 1,5 μέτρων βρέθηκε σε κινητήρα αυτοκινήτου!

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ανακάλυψε πρόσφατα έναν απρόσκλητο επισκέπτη στο αυτοκίνητό του. Δεύτερο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, μετά την άσχημη εξέλιξη με την 39χρονη ερπετολόγο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα εθελοντών για τη διάσωση όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου «Animal Rescue and Defence Squad», ο οδηγός του αυτοκινήτου άνοιξε το καπό του οχήματος και έκπληκτος αντίκρισε ένα φίδι να έχει τυλιχθεί στον κινητήρα.
Εθελοντές της ομάδας κλήθηκαν στο σημείο από την Πυροσβεστική και κατάφεραν να απομακρύνουν τον φίδι το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους ήταν λαφιάτης, μήκους 1,5 μέτρων.






0 ΣΧΟΛΙΑ