Το απέκλεισε η Κάτια Δανδουλάκη: «Είναι γελοιότητα στην ηλικία μου να κάνεις την μπέμπα»

Η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26/11 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για όλους και όλα και ειδικότερα αναφέρθηκε στον Μάριο Πλωρίτη, την αγάπη της προς το θέατρο, το φαγητό και τη γυναικεία κακοκοίηση.
Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψή της για τον έρωτα στην ηλικία της, δηλώνοντας ότι «δεν γίνεται να είμαι ελκυστική ως γυναίκα στην ηλικία μου».
Η Κάτια Δανδουλάκη για τον έρωτα
«Έχω την απόλυτη αίσθηση της ηλικίας μου και της γελοιότητας να κάνεις την μπέμπα. Είπα ότι αν το χάσω αυτό να με κρατήσετε όλοι. Το να μιλάς μπεμπεκίστικα, το κάνουμε όλοι για σαχλαμάρα, αλλά να νομίζεις ότι είσαι ελκυστική σε αυτά τα χρόνια; Δεν είσαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.
Για να συμπληρώσει: «Δεν θεωρώ ότι θα αισθανόμουν πως μπορεί κάποιος να ερωτευτεί μία γυναίκα κάποιας ηλικίας, σαν εμένα. Δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση, να την ερωτευτεί για πόσο; Τι είδους έρωτας θα ήταν αυτός;»
Δείτε ακόμη: Άκρως εξομολογητική Κάτια Δανδουλάκη: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Μάριο Πλωρίτη – «Μαζί του ζούσα…»
«Για να ερωτευτώ έναν άνθρωπο νεότερό μου δεν θα είχα διάθεση, γιατί το έχω ζήσει στην τελειότητά του και θα ήταν άδικο για τον οποιονδήποτε καινούριο άνθρωπο. Δεν νομίζω ότι η ζωή μου απαγορεύει δεσμό, με χόρτασε σε αυτό. Λες να ερωτευτώ ξανά στα 100 μου; Χαλάλι μου! Τότε θα το ζήσω με τα μπούνια», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα η Κάτια Δανδουλάκη.






0 ΣΧΟΛΙΑ