Έφη Παπαθεοδώρου: Η «Θεοπούλα» στηρίζει Νέα Αριστερά

Η δημοφιλής ηθοποιός, Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή από το ρόλο της ως «Θεοπούλα» στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά Πέντε», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ευρωψηφιδελτίου της Νέας Αριστεράς χθες το απόγευμα (24/4), στο Πάρκο Ελευθερίας.
Δείτε επίσης: Συγκινεί η Έφη Παπαθεοδώρου: «Λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και χάθηκα – Σταμάτησε η καρδιά, σώθηκα από θαύμα»
Με αφορμή αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Παπαθεοδώρου υπήρξε υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εθνικές εκλογές του 2015,
Ωστόσο, εμφανίζεται αποστασιοποιημένη από τη νέα ηγεσία του κόμματος και δηλώνει: «μην μου αναφέρεις για το όνομα. Με συγχωρείς πάρα πολύ, για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω, ούτε να βλέπω».
Έφη Παπαθεοδώρου: «Εγώ είμαι της παλιάς παράδοσης, να ρωτήσετε αυτούς που τους αφορά άμεσα. Το “πρόβλημα” είναι των ομόφυλων…» – Ξεκάθαρη η “Θεοπούλα” για την τεκνοθεσία
Ξεκάθαρη ήταν η Έφη Παπαθεοδώρου, η “Θεοπούλα” απο το «Παρά Πέντε» για το τι πιστεύει για το νομοσχέδιο περί της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.
«Εγώ είμαι της παλιάς παράδοσης, να ρωτήσετε αυτούς που τους αφορά άμεσα. Το “πρόβλημα” είναι των ομόφυλων, όχι των ετερόφυλων… Αν είναι πρόβλημα», κατέληξε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην On Time.
Αργότερα, η Έφη Παπαθεωδόρου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο γεγονός πως έφτασε αρκετές φορές κοντά στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Έφτασα στο γάμο τρεις φορές, αλλά τη γλίτωσα. Κάποτε χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έχω τα ανίψια μου», είπε.
«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός.
Πλέον, η Έφη Παπαθεοδώρου είναι καλά στην υγεία της, γεγονός που γνωστοποίησε η ίδια στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.
«Στην υγεία μου είμαι πολύ καλά, με βοηθάει ο βηματοδότης. Τώρα είμαι με τους δικούς μου και φοβάμαι μην κολλήσω Covid. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγαπάει και για τη λατρεία που μου δείχνει», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός στη δημοσιογράφο.
Και συνέχισε: «Ετοιμάζω ένα καινούριο βιβλίο με τίτλο “Το ημερολόγιο μιας τουρνέ” με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, όπου είχα δουλέψει το 1987. Είχαμε παίξει τον “Φιλάργυρο” του Μολιέρου. Είναι ένα ημερολόγιο, είχα κρατήσει σημειώσεις από την περιοδεία που κάναμε στην περιοχή του Αγρινίου. Είχα παίξει σε πολλά χωριά και πόλεις. Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς δεν είχαν ξαναδεί θέατρο σε ορισμένα χωριά. Θα βάλω φωτογραφίες στο βιβλίο από τα παιδιά που έπαιξαν και τους συναδέλφους και από τα μέρη του περάσαμε. Δεν βλέπω τηλεόραση, βλέπω κανένα ντοκιμαντέρ και καμιά παλιά ταινία. Εγώ διαβάζω εφημερίδες όλων των αποχρώσεων».






0 ΣΧΟΛΙΑ