Κακοκαιρία Bora: Νέο 112 στη Ρόδο

Δραματική είναι η κατάσταση στο ανατολικό Αιγαίο και στην Ρόδο, αφού η κακοκαιρία Bora συνεχίζεται.
Το νέο 112
Λίγο πριν τις 2:00 το μεσημέρι της Τρίτης (3/12), το 112 ήχησε για ακόμη μια φορά ζητώντας από τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις δημοτικές ενότητες Ιαλυσού, Ρόδου, Καλλιθέας και Πεταλούδων, καθώς και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω της βροχόπτωσης.
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας, 2 Δεκεμβρίου 2024, ένα μήνυμα από το 112 ήχησε προειδοποιώντας τους κατοίκους της Ρόδου για την κακοκαιρία Bora που σαρώνει το νησί.
Διαβάστε επίσης: Σε συναγερμό ξανά η Ρόδος: Νέα έντονη βροχόπτωση και μήνυμα του 112 στους κατοίκους
Το μήνυμα, το οποίο εστάλη στις 21:40, κάλεσε όσους βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες Ιαλυσού, Ρόδου και Καλλιθέας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που φέρνει η κακοκαιρία. Η έκκληση αυτή στόχο είχε την ασφάλεια των πολιτών.






0 ΣΧΟΛΙΑ