Μαύρα «σύννεφα» πάνω από το Μπάκιγχαμ: Η Καμίλα νόσησε από πνευμονία και της έμειναν παρενέργειες

Αναβρασμός επικρατεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αφότου η βασίλισσα Καμίλα νόσησε από πνευμονία, κάτι που ανέφερε η ίδια στους στους επισκέπτες του Παλατιού.
Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το Μπάκιγχαμ μέχρι τώρα το περιέγραφε ως μια δυσάρεστη ιογενή λοίμωξη στο στήθος, αλλά η Αυτή Μεγαλειότητα αποφάσισε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα για να εξηγήσει γιατί δεν ήταν παρούσα στην παρέλαση των φρουρών αλόγων.
Η Καμίλα, λοιπόν, δε νοσηλεύτηκε και έχει τελειώσει την φαρμακευτική αγωγή, αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της κόπωσης.
Η βασίλισσα έχασε το υπαίθριο τελετουργικό καλωσόρισμα σε μια ψυχρή παρέλαση των φρουρών αλόγων την Τρίτη, μετά την προτροπή των γιατρών της να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.
Δείτε επίσης: Χηρεύει η Καμίλα: Στη φόρα τα μυστικά σχέδια του παλατιού για τον θάνατο του Καρόλου – «Ήδη διαλύουν τη βασιλική οικογένεια»
Αντίθετα, έφτασε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο νωρίτερα, χαρίζοντας ένα χαμόγελο καθώς κατέβαινε από το αυτοκίνητό της στη Μεγάλη Είσοδο.
Η Καμίλα, 77 ετών, περίμενε τον Εμίρη του Κατάρ και τη σύζυγό του μέσα, στο ζεστό περιβάλλον του Grand Hall. Προσβλήθηκε από τη λοίμωξη στο στήθος της μετά από ένα μακρύ ταξίδι στην Αυστραλία και τη Σαμόα και έκτοτε έχει αποσύρει μια σειρά από αρραβώνες, όπως το Royal Variety Performance, την πρεμιέρα του Gladiator II και την υπηρεσία της Ημέρας Μνήμης στο Cenotaph.
Σήμερα, το αυτοκίνητο της Καμίλα οδηγήθηκε γύρω από το τετράγωνο προς τη Μεγάλη Είσοδο και χαμογέλασε καθώς κατέβηκε από το όχημα και κατευθύνθηκε προς το παλάτι.






0 ΣΧΟΛΙΑ