ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Παντρεύτηκαν ξανά: Με τζετ σκι η άφιξη της νύφης στην παραλία – Ο χορός του γαμπρού ημίγυμνος και το ξεσάλωμα στο γλέντι (video)

Παντρεύτηκαν ξανά: Με τζετ σκι η άφιξη της νύφης στην παραλία – Ο χορός του γαμπρού ημίγυμνος και το ξεσάλωμα στο γλέντι (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένας “τρελός” γάμος! Αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και το μυστήριο, αλλά και το γλέντι ήταν ένα υπερθέαμα. Ο λόγος για την Βέρα Μακρομαρίδου και τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Η ηθοποιός του Σασμού πριν από τρεις μήνες είχε ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου με τον καλό της, επισημοποιώντας την σχέση τους, ωστόσο είχε εξηγήσει πως θα ερχόταν και δεύτερος γύρος.

«Είναι πολιτικός γάμος στην Καισαριανή αλλά θα γιορτάσουμε ξανά το καλοκαίρι λίγο πιο ανοιχτό σε beach bar με τους φίλους μας. Θα κάνουμε και κάτι ακόμη. Ξεσαλώσαμε στο bachelor. Ο γαμπρός δεν έχει κάνει bachelor, γιατί περιμένει να τελειώσει τις παραστάσεις που ήταν πολλές Tετάρτη με Κυριακή και λέει τη Δευτέρα να πάω να κάνω bachelor;

Ακριβώς επειδή αυτό για εμάς είναι ο προεορτασμός, μην κοιτάτε που θα βάλουμε τις υπογραφές, ετοιμαζόμαστε για πιο μεγάλο πράγμα, οπότε θα τα κάνει μετά, πριν γίνει το επόμενο πάρτι το καλοκαιρινό. Γνωριστήκαμε στην Αθηναϊκή σκηνή στη ”12η νύχτα του Σέξπιρ” το 2020», είχε πει χαρακτηριστικά – δείτε εδώ βίντεο από το ξεσάλωμα της νύφης στο bachelorette της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου