ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Κοκκίνισε» τον χάρτη ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ακατέβατο 40άρι σε περιοχές με…»

«Κοκκίνισε» τον χάρτη ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ακατέβατο 40άρι σε περιοχές με…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός – Γιάννης Καλλιάνος: Παραμένει η ζέστη όλη και την Κυριακή (14/07). Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα ενώ λίγες τοπικές ομίχλες αναμένονται να σημειωθούν στη δυτική Ελλάδα.

Το μεσημέρι και απόγευμα υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει στα ορεινά της Ηπείρου κα δυτικής Μακεδονίας. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 38-40 στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 38-40 στα βόρεια, στους 40 και στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές ενώ στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 33-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 4-5 μποφόρ, όπως και στο Αιγαίο ενώ στις ανατολικές περιοχές του Αιγαίου θα φτάσει τα 7 μποφόρ.

Δείτε επίσης: «Κατακεραυνώνει» ο Γιώργος Τσατραφύλλιας για τον καιρό των επόμενων ημερών: «Ο καύσωνας θα κρατήσει μέχρι…»

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με θερμοκρασία 27-39 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 26-38 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας ο καιρός θα είναι πολύ καλός και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Υψηλές θα είναι και οι θερμοκρασίας.

Την Τρίτη περιμένουμε υψηλές θερμοκρασίες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου