ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Σε δύσκολη θέση ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Η στιγμή που “έμειναν” όλοι στον Τροχό της Τύχης

Σε δύσκολη θέση ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Η στιγμή που “έμειναν” όλοι στον Τροχό της Τύχης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Τροχός της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες ανατροπές. Κάποιοι στέκονται τυχεροί στο παιχνίδι και κάποιοι άτυχοι.

Ένας από… τους πιο άτυχους παίκτες στον Τροχό της Τύχης ήταν ο Γιώργος.

Ενώ οι πιθανότητες να φέρει την «χρεοκοπία» ήταν ελάχιστες, εκείνος… το έκανε με αποτέλεσμα να «παγώσουν» όλοι στο πλατό.

Μέχρι και ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος έχει δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Παράλληλα, δείτε τι είπε ο παρουσιαστής για τα παιδιά του…

«Είναι το τελευταίο που περίμενα να δω»

«Είναι το τελευταίο που περίμενα να δω. Πίστευα ότι θα έχουμε περισσότερη αγωνία αλλά τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα για τον Γιώργο που χρεοκοπεί. Δεν το περίμενα, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η πραγματικότητά μας είναι ότι υπήρχαν 18 φέτες με τις οποίες ο Γιώργος θα μπορούσε να φύγει νικητής, αντ΄ αυτού πέτυχε μία από τις 8» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Βόμβα» από Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης! Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε…»

H Τζούλια Νόβα μίλησε για την περίοδο που ήταν στο Star και στην εκπομπή, Τροχό της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και έριξε τη δική της «βόμβα», αναφέροντας ότι αδικήθηκε.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση.»!

Και πρόσθεσε: «Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το να είσαι μανούλα είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα και όμορφο. Το απολαμβάνω. Την κυνηγάω σε όλο το σπίτι. Γυρίζω το κεφάλι μου και έχει πάει στην άλλη μεριά του σπιτιού».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:




Κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Έκανα τεστ DNA για να βρω…»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους “Με αγάπη Χριστιάνα” και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη νέα τότε και…διαφορετική δραστηριότητα που έκανε εν μέσω καραντίνας το 2020, την αναζήτηση συγγενών του μέσω του DNA του.

«Έκανα τεστ DNA πρόσφατα αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο DNA. Έχω φτάσει τις ρίζες μου 180 χρόνια πίσω σε θέμα καταγωγής και επικοινωνώ με κόσμο από την άλλη άκρη του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την αποχώρηση της Τζούλιας Νόβα από τον «Τροχό της τύχης».

Σημασία έχει να δεις με ποιους εμπλέκεσαι. Μπορεί να έχεις ξάδερφο στην Βενεζουέλα. Μια κοπέλα, 8η ξαδέρφη, ήταν ολόιδια με την μητέρα μου όταν ήταν στα νιάτα της. Τρόμαξα όταν το είδα, ήταν ίδια με την μητέρα μου. Έχουμε πολύ μακρινή συγγένεια όμως το DNA σε ακολουθεί παντού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου