«Με κεράτωνε με τον κολλητό μου»: Αμετανόητος ο 39χρονος που σκότωσε την σύζυγό του στους Αμπελόκηπους!

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, ένας 39χρονος από την Αλβανία επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, ομολογώντας ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης είχε σκοτώσει τη σύζυγό του, χτυπώντας τη στο κεφάλι με ένα σφυρί.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Λακωνίας στους Αμπελόκηπους, όπου βρήκαν τον 39χρονο να τους περιμένει. Ο ίδιος τους αποκάλυψε ότι η σορός της γυναίκας του βρισκόταν κρυμμένη στο πατάρι. Κατά την έρευνα στον χώρο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν έντονη δυσοσμία προερχόμενη από το εσωτερικό της οικίας. Στο πατάρι εντόπισαν μαύρες σακούλες σκουπιδιών, κάτω από τις οποίες βρήκαν τη σορό μιας γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί το ζευγάρι έχει δύο παιδιά ηλικίας 12 και 9 χρόνων.
Αυτός είναι ο Αλβανός που σκότωσε την γυναίκα του
«Με απατούσε με τον κολλητό μου»
Ο δράστης υποστήριξε πως το θύμα τον απατούσε με τον κολλητό του. Ο 39χρονος είχε στείλει τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας και του αδερφού του αυτές τις ημέρες. Ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές και τους υπέδειξε το πατάρι, όπου έκρυβε το σώμα της γυναίκας του. Την είχε τυλίξει με κουβέρτες, λινάτσες και πλαστικό. Την είχε σπρώξει μέσα στο πατάρι και μπροστά είχε βάλει κι άλλα πράγματα.
0 ΣΧΟΛΙΑ