ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Χρήστος Φερεντίνος: «Πήγα σε ψυχολόγο, του είπα τα προβλήματά μου και μου είπε “σήκω να κάτσω εγώ”» (video)

Χρήστος Φερεντίνος: «Πήγα σε ψυχολόγο, του είπα τα προβλήματά μου και μου είπε “σήκω να κάτσω εγώ”» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος, από την περίοδο της ζωής του που ζήτησε βοήθεια από ψυχολόγο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού «Μονομάχος», αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον ψυχολόγο του.

Δείτε επίσης: Προσωπική εξομολόγηση από Ηλία Βρεττό: «Πηγαίνω στον ψυχολόγο, νηστεύω και κοινωνώ κάθε εβδομάδα»

«Είμαι σαν τον ψυχολόγο σου τώρα…», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος στην παίκτρια του «Μονομάχου» και συμπλήρωσε: «Μια φορά είχα πάει σε ψυχολόγο, του είπα τα προβλήματά μου και μου είπε “σήκω να κάτσω εγώ στη θέση σου”».



Ξεκάθαρος ο Χρήστος Φερεντίνος: «Μετά από δέκα χρόνια ήταν δύσκολη η απόφαση να…»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος για το «διαζύγιό» του με τον Alpha. Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως ήταν ήταν η απόφαση μετά από δέκα χρόνια να αφήσει το «Deal».

«To Deal είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά ο Μονομάχος είναι κάτι διαφορετικό και μου αρέσει πολύ. Η νέα μου βραδινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα λέγεται “Σάββατο γλεντάμε”. Θα έχει στοιχεία από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, όπως παρέα, τραγούδι και γέλιο. Δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω το Παζάρι γιατί εκείνη την ώρα είμαι στο γύρισμα.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας μαραθώνιος σε ένα καθημερινό πρόγραμμα. Είμαι ευχαριστημένος. Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ, είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε στη συνέχεια: «Ήταν δύσκολη απόφαση να αφήσω το Deal μετά από δέκα χρόνια και να φύγω από τον Alpha. Ο κύκλος του Deal δεν έχει κλείσει οριστικά για μένα. Σταμάτησε στην κατάλληλη στιγμή του».

Δείτε το βίντεο




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου