ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Τροχαίο Χριστίνας Σούζη: Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της – Πότε παίρνει εξιτήριο

Τροχαίο Χριστίνας Σούζη: Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της – Πότε παίρνει εξιτήριο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης (7/6). Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε θα πάρει εξιτήριο;

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ κινούταν επί της Λεωφόρου Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο της ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, η Χριστίνα Σούζη παραμένει νοσηλευόμενη και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών την θέλουν να μεταβαίνει στο σπίτι της την ερχόμενη Τρίτη με Τετάρτη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν την ακριβή ημέρα του εξιτηρίου.

Όσον αφορά την επιστροφή στα επαγγελματικά της καθήκοντα, η Χριστίνα Σούζη προβλέπεται να πει ξανά τα νέα του καιρού στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ – καλώς εχόντων των πραγμάτων – από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.




«Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει! Έχω αρκετά ράμματα, πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση. Θυμάμαι μόνο ότι…» – Ανατριχιάζει η Χριστίνα Σούζη μετά το σοβαρό τροχαίο (Video)

Τις πρώτες της δηλώσεις, μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης, στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ έκανε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε. Η ίδια με το ξεχωριστό ήθος και χιούμορ που διαθέτει τόνισε ότι αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα μπορούσε να «είχε χαιρετήσει». Παράλληλα, διαβάστε εδώ το πρώτο μήνυμα της μετεωρολόγου μέσα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο στην Κηφισίας.

«Έχω αρκετά ράμματα, πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση. Θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα στο αυτοκίνητο. Βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κ. Βασίλης (εννοώντας τον Βασίλη Κωνσταντίνου). Έφτασα στο πεζούλι περπατώντας.» θα πει αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά της είπε ότι είχες Άγιο. «Όπως το είπες πάρα πολύ στην ατυχία μου. Έφτανα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Έλεγα δόξα τον Θεό περπατάω. Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού για να παρκάρα. Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει.» απάντησε η μετεωρολόγος.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.Τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα. Είδε τις φωτογραφίες η κόρη μου που είναι στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ. Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει.» τόνισε στην εκπομπή Πρωινό μας.




«Αν δεν είχε ανάψει το κόκκινο θα είχαμε πολύ χειρότερο αποτέλεσμα»

Στην εκπομπή Πρωινό μας παρενέβη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος και βοήθησε την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ να απεγλωβιστεί από το αυτοκίνητο.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα πολύ λίγα για να σας απαλύνω τον πόνο που είχατε στον ώμο και τα αίματα που έτρεχαν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αν δεν είχε ανάψει το κόκκινο φανάρι του παραδείσου θα μπορούσαμε να είχαμε μία διαφορετική ιστορία. Όταν σας αναγνωρίσαμε, όλος ο κόσμος ήταν δίπλα σας. Την Παρασκευή δεν θα είμαι μαζί σας. Ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα» είπε στη Φαίη Σκορδά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου