Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Εγώ ένα χαστούκι έριξα, δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει» – Αδειάζει τον «πιστολέρο» ο 33χρονος συνεργός του (video)

Γκάζι: «Ηταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Αλβανός πρόσθεσε πως μετά τους πυροβολισμούς ο ίδιος φοβήθηκε και με μαζί με τον τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο.
Ο ίδιος αρνήθηκε πως γνωρίζει πού βρίσκεται ο συνεργός του. «Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε στους αστυνομικούς.
Ο 33χρονος φέρεται ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη , ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής. Εν τω μεταξύ εντοπίστηκε το πρωί το τζιπ της επίθεσης και έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Δεν πρόκειται για τον πιστολέρο, τον άνδρα δηλαδή που τράβηξε το πιστόλι και στόχευσε στα κεφάλια των τριών Κρητικών, αλλά το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του και κατά πληροφορίες ήταν συνοδηγός του γκρι τζιπ.
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Τον σκότωσες, τον σκότωσες» – Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση (video)
Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Alpha.
Στο βίντεο καταγράφεται το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί, με τις αρχές να εκτιμούν πως έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.
Μάλιστα ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό στο Γκάζι.
Παράλληλα ακούγονται και οι φωνές φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».
Επίσης η Αστυνομία έχει στην κατοχή της και άλλα βίντεο που φαίνεται το τζιπ των δραστών μέχρι και την Ιερά Οδό και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις πινακίδες και να δουν αν είναι πλαστές ή παραπέμπουν σε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο.
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα στο σημείο καθώς φαίνεται να έκαναν πολλούς γύρους στο Γκάζι, έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά.
Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι πως επειδή έχουν περάσει αρκετές ώρες από την επίθεση, δεν αποκλείεται οι δράστες να έχουν διαφύγει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.






0 ΣΧΟΛΙΑ