Κάρυστος: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ενδοοικογενειακής βίας ο σύζυγος της ηθοποιού – «Δεν έγινε τίποτα»

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από νωρίς το πρωί της Τρίτης 16/7 η είδηση, ότι ηθοποιός χτύπησε τον σύζυγό της μπροστά στο παιδί τους, στο διαμέρισμα Airbnb που διέμεναν στην Κάρυστο, με τον άνδρα να είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη.
Με την ευκαιρία δείτε: Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Προ των πυλών τα 43άρια – Δοκιμασία αντοχής για τους πολίτες
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ενδοοικογενειακής βίας ο σύζυγος της ηθοποιού
Ώστοσο, ο σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει τις φήμες. Θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα έχουν γραφτεί και έχουν πάρει διαστάσεις, για τον ίδιο και την ηθοποιό γυναίκα του.
Η παργματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, καθώς το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο, διατηρώντας αγαστές σχέσεις.






0 ΣΧΟΛΙΑ