ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Αποκαλύψεις «φωτιά» Μιμής Ντενίση για τον Λαζόπουλο: «Έχω σχέση με τον Λάκη! Φιληθήκαμε…» (Video)

Αποκαλύψεις «φωτιά» Μιμής Ντενίση για τον Λαζόπουλο: «Έχω σχέση με τον Λάκη! Φιληθήκαμε…» (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και τις δηλώσεις τόσο του Γιώργου Λιάνη, όσο και του Ανδρέα Μικρούτσικου που προκάλεσαν συζητήσεις, μίλησε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο η Μιμή Ντενίση, απάντησε: «Δεν έχουμε κάτι με τον Λάκη. Είναι κυρίως μια ψεύτικα ιστορία που διατηρούν τα sites για να πουλάνε. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Συναντηθήκαμε σε ένα σπίτι, μιλήσαμε, φάγαμε, φιληθήκαμε. Το να βγαίνει ένας άνθρωπος που κάνει σάτιρα, δεν θα το παρεξηγήσω κιόλας. Είπε ότι κατά τη γνώμη του ότι έχω πάρα πολύ αυτοπεποίθησή, αλλά τι θα πει αυτό; γιατί να με πειράξει;

Πόσα χρόνια θα σχολιάζω τι λέει ο Λάκης Λαζόπουλος για εμένα. Θα συνεργαζόμουν μαζί του αν βρίσκαμε κάτι που να μας αρέσει. Υπάρχει σχέση μαζί μας. Κάποιος που ασχολείται 20 χρόνια με μια γυναίκα, τον έχει απασχολήσει, είναι κοντά με αυτή την γυναίκα».




Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο Λάκης Λαζόπουλος – Η ατάκα της Μιμής Ντενίση που τον έβαλε στη θέση του

Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Πέμπτη η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Πάνω στη συζήτηση ο παρουσιαστής την ρώτησε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την πολυσυζητημένη κόντρα τους, με την ηθοποιό να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Μιμή Ντενίση έδωσε τη δική της απάντηση και ξεκαθάρισε πως ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία κόντρα. Παράλληλα, αυτός ήταν ο εξωφρενικός μισθός του Λάκη Λαζόπουλου από τον Alpha.

«Είδα στα sites κάτι τρελά, “χαμός, νέα κόντρα”. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και που θα τα ξαναπώ, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι αν πεις κάτι θετικό, δε θα παίξει σε χίλια sites.

Αυτό κάνει ο Λάκης. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό για να το παίξουν. Δε νομίζω ότι τον ενόχλησε που είπα ότι η “Σμύρνη μου αγαπημένη” θα έπρεπε να προταθεί για Όσκαρ. Γιατί να τον ενοχλήσει; Βρήκε μια ευκαιρία. Εγώ θα το ξαναπώ. Ήταν λάθος που δεν πήγε η “Σμύρνη”. Εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ, αλλά να προταθεί.

Δεν τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη Λαζόπουλο. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω “γεια σου τι κάνεις;”. Έχουμε βρεθεί, πήγαμε και φάγαμε. Μια δουλειά κάνει και αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο και ξέρω πως δε θα μπει τίτλος αν δε μιλήσω. Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι, δε θέλω» τόνισε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το βίντεο




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου