ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Διαλύθηκε η οικογένεια μου! Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»: Ο Αστυνομικός μιλάει για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές!

«Διαλύθηκε η οικογένεια μου! Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»: Ο Αστυνομικός μιλάει για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η υπόθεση κακοποίησης μίας οικογένειας, με κεντρικό πρόσωπο τον 45χρονο αστυνομικό της Βουλής, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης.

Για πρώτη φορά, ο ίδιος «έσπασε τη σιωπή» του και μίλησε στο STAR, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για τις κατηγορίες που του αποδίδει η σύζυγός του. Ο 45χρονος όχι μόνο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αλλά τόνισε πως είναι «ένας εξαιρετικός πατέρας και επαγγελματίας».




Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο σαδιστής Αστυνομικός:

«Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Διαλύθηκε η οικογένειά μου, δεν ξέρω που είναι. Ζήτησα να εξετάσουν τα παιδιά ψυχολόγοι και μου είπαν είναι καλά. Είναι πολύ καλά παιδιά. Βγάζουν για εμένα τα μηνύματα, για να παρεξηγηθούν.

Έστειλα μήνυμα στο γιο μου, που είσαι να προσέχει την μαμά, γιατί ξέρω πως την αγαπάς να είστε ενωμένοι. Η γυναίκα μου έχει ψυχιατρικά προβλήματα, παίρνει 4 διαφορετικά χάπια την ημέρα. Οι ψυχίατροι μας έλεγαν πως δεν έπρεπε να κόψει τα φάρμακα.

Τα έκοψε άμεσα και η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Μαζί το αποφασίσαμε γιατί είναι έγκυος. Οι προσωπικές στιγμές που βρήκανε, είναι δυο μέρες πριν μου κάνει μήνυση. Μετά την ανακάλεσε και λέει ότι την κακοποιούσε. Τέσσερις μέρες μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, πήγε και ανέφερε ψέματα.

Ο ιατροδικαστής βρήκε στο ένα παιδί ένα σημάδι από ατύχημα. Άκουσα για πρώτη φορά πως ο γιος μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Είχε γίνει έρευνα και ήταν ατύχημα. Το παιδί μου δεν είχε κανένα λόγο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μιλάνε άνθρωποι με γυρισμένες πλάτες και δεν τους ξέρω. Τα ρολόγια ήταν αγορασμένα με 24 δόσεις. Το δήθεν πολυτελές όχημα έκανε 12.500 ευρώ, χρήματα που βρήκα από την πώληση του παλιού ΙΧ. Ζούσαμε άνετα λόγω των δυο μισθών και της κληρονομίας.

Έχω καθαρό φάκελο στην ΕΛ.ΑΣ. και δεν έχω δώσει ποτέ αφορμή. Όλα τα έσοδά μου είναι δηλωμένα και νόμιμα. Είδα μια δήθεν ιστορία πως είχα επεισόδιο με έναν 17χρονο, το οποίο δεν έγινε ποτέ».

Σαδιστής Αστυνομικός: Φυσίγγια, γκολ και λουριά! Τα πειστήρια της «κόλασης» που κατέσχεσαν οι Αρχές

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το «κολαστήριο» που αποτελούσε το σπίτι του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής.

Μόλις μία ημέρα μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της μητέρας και την προσκόμιση κρίσιμων στοιχείων που αποκαλύπτουν την φρίκη που ζούσαν τα παιδιά υπό την επιμέλεια του αστυνομικού, οι Αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση νέων πειστηρίων από το σπίτι, ενισχύοντας το φρικτό παζλ των γεγονότων.

  • 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • 1 κάρτα μνήμης χωρητικότητας 1 GB
  • 1 ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου
  • 1 δερμάτινο λουρί
  • 2 μίνι ψηφιακούς δίσκους
  • 132 φυσίγγια

Μέσα στις επόμενες ώρες η 35χρονη θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η επιμέλεια των παιδιών θα ανατεθεί στους γονείς της μητέρας.




Σαδιστής Αστυνομικός: Το ατύχημα με την κόρη στο κρεβάτι και η ομολογία αιμομιξίας! «Έγινε μ…κια»

Ατελείωτες είναι οι αποκαλύψεις για την πραγματική κόλαση που ζούσαν τα πέντε παιδιά του αστυνομικού της Βουλής στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, τόσο οι εφημερίδες όσο και οι τηλεοπτικές εκπομπές επικεντρώθηκαν αποκλειστικά σε αυτήν την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Έγινε μ…ία» – Το ατύχημα με την κόρη του και η ομολογία αιμομιξίας

Ασύλληπτη είναι η φρίκη που ζούσε η οικογένεια του αστυνομικού της Βουλής, καθώς νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 45χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του, χρησιμοποιώντας ακόμη και σεξουαλικά βοηθήματα. Παράλληλα, η 35χρονη σύζυγός του προέβη σε συγκλονιστική αποκάλυψη, αναφέροντας ένα «ατύχημα» που σημειώθηκε ανάμεσα στον αστυνομικό και μία από τις κόρες τους.




Συγκεκριμένα, η 35χρονη αρχικά προχώρησε στην κυνική παραδοχή σύμφωνα με την Espresso, ότι βίαζε και εκείνη τα ανήλικα παιδιά: «Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά σε βάρος του γιου μας, όταν ήταν έξι ετών. Εγώ (…) και εκείνος μας παρακολουθούσε» είπε η 35χρονη στην κατάθεσή της και πρόσθεσε:

«Με έβαζε να του (…). Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη. Όμως, δεν είχα περιθώρο επιλογής. Με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι, αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια σε βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω. Ήταν το μαρτύριο μου. Στην αρχή γινόταν μια φορά στους τρεις μήνες ή στους πέντε μήνες. Επειδή μετά με έβλεπε να κλαίω, γιατί σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Μου έλεγε ‘αφού δεν σου αρέσει, δεν θα ξαναγίνει’. Αλλά με ανάγκαζε να το ξανακάνω».

«Είχαμε και βοηθήματα που πετάξαμε όταν η κόρη μας πήγε δημοτικό»

Η 35χρονη στη συνέχεια υποστήριξε ότι, καθ’υπόδειξη του 45χρονου, χρησιμοποιούσε σεξουαλικά βοηθήματα για να βιάζει τις κόρες τους.

«Είχαμε και βοηθήματα τα οποία τα πετάξαμε όταν η 12χρονη κόρη μας πήγε δημοτικό και ανέφερε στη δασκάλα της ότι είχε φάει ξύλο με κλομπ. Τότε με κάλεσαν στο σχολείο να με ρωτήσουν τι συμβαίνει κι εγώ είπε ψέματα. Τότε πετάξαμε και τα βοηθήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου φώναξε ταραγμένος ”έγινε μ…ία”»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτός έπαιρνε τα κορίτσια είτε όταν εγώ ήμουν μπροστά είτε όχι και (…). Με ανάγκαζε κι εμένα με απειλές να ασελγώ και να τις βιάζω. Μια φορά αυτός ήταν μόνος του στο δωμάτιο με μια από τις κόρες μας. Εγώ ήμουν στην κουζίνα. Κάποια στιγμή μου φώναξε ταραγμένος ”έγινε μ…ία”. Πήγα και είδα… (…). Σκούπισα την κόρη μου με μια πετσέτα».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου