ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Σήμερα θα γίνει γυναικοκτονία, θα σε τελειώσω…» – Έδειρε την πρώην σύζυγό του για το κλιματιστικό (video)

Βόλος: «Σήμερα θα γίνει γυναικοκτονία, θα σε τελειώσω…» – Έδειρε την πρώην σύζυγό του για το κλιματιστικό (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύζυγό της κατήγγειλε μια γυναίκα στον Βόλο. Η γυναίκα, που έμενε στο ίδιο οίκημα με τον πρώην σύντροφό της, επιστρέφοντας από τις διακοπές της διαπίστωσε ότι το κλιματιστικό ήταν ανοιχτό.

Όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «MEGA», το πρώην ανδρόγυνο είχε συμφωνήσει να μην ανοίγουν το air-condition, αφού εκείνη πλήρωνε τον λογαριασμό και για τον λόγο αυτό του ζήτησε να το κλείσει.

Τότε ο άνδρας προσπάθησε να δικαιολογηθεί και υποστήριξε ότι το άναψε μόνο για λίγο. Τότε ήταν που ξεκίνησε να τη χτυπάει. Φώναζε, μάλιστα, ότι… «σήμερα θα γίνει νέα γυναικοκτονία»! και «θα σε τελειώσω», «θα σε λιώσω»!

Ο άνδρας την είχε πιάσει από το λαιμό και της πίεζε το κεφάλι με πολύ μεγάλη πίεση πάνω στα καυσόξυλα για το τζάκι. Η γυναίκα, όταν κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στο νοσοκομείο, για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.




Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σπαραγμός στην κηδεία της 36χρονης Αρετής – «Παιδί μου γλυκό, που πας;», φώναζε η μητέρα της (video)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία, για το τελευταίο αντίο στην 36χρονη Αρετή, που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Αφού τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, στη συνέχεια συνόδευσαν την αδικοχαμένη γυναίκα στην τελευταία της κατοικίας. «Παιδί μου γλυκό» ψέλλιζε η μητέρα της Αρετής φτάνοντας στην εκκλησία, ενώ την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από τον Ναό, φώναζε σπαρακτικά «παιδί μου, πού πας;».

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα δύο της παιδιά, που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τεράστια απώλεια που βιώνουν. Η Αρετή ήταν μία γυναίκα γεμάτη ζωή, αγαπητή από όλους όσους τη γνώριζαν. Οι φίλοι και οι συγγενείς της μιλούν για την καλοσύνη της, το χαμόγελό της και την αφοσίωσή της στην οικογένεια και τα παιδιά της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου