ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Τράβαγε τα μαλλιά του ο Πολυχρονίδης: Εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα στον τελικό του Τροχού, αλλά δεν έλυσε τον γρίφο

Τράβαγε τα μαλλιά του ο Πολυχρονίδης: Εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα στον τελικό του Τροχού, αλλά δεν έλυσε τον γρίφο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αν και εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα, ο διαγωνιζόμενος απέτυχε να λύσει τον γρίφο στο χθεσινό (10/5) επεισόδιο του Τροχού της Τύχης.

Με την ευκαιρία, δείτε την παίκτρια που έκανε τον Πέτρο Πολυχρονίδη να υποκλιθεί.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης ήταν ο παίκτης που φτάνει στον τελικό γύρο, καλούμενος από τον Πέτρο Πολυχρονίδη να επιλύσει τον γρίφο και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η κατηγορία ήταν «Ξενομανία», όπως ανακοινώθηκε από τη Νατάσα Κουβελά, εμφανίζοντας τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α στον πίνακα. Ο παίκτης πρότεινε τα γράμματα Μ, Κ και Ρ, ενώ για φωνήεν επέλεξε το O.

Παρότι εμφανίστηκαν όλα τα γράμματα στον πίνακα, ο Χάρης δεν κατάφερε να επιλύσει τον γρίφο. Βέβαια, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης μπέρδεψε – ίσως άθελα του – τον παίκτη, αναφέροντας πως η δεύτερη λέξη ήταν η ξενόγλωσση.




Έκανε το απίστευτο και την «ερωτεύτηκε» ο Πέτρος Πολυχρονίδης! Ο δύσκολος γρίφος λύθηκε πιο εύκολα από ποτέ (video)

«Τροχός της Τύχης»: Μόλις δύο δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Χριστίνα, η παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι του Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, για να λύσει τον τελικό γρίφο όπου δοκιμάστηκε στην κατηγορία των «αντιθέτων».

Έχοντας από τον προηγούμενο γύρο τα εξής γράμματα: «λ», «π», «σ», «τ», «α» και επιλέγοντας τα «μ», «ν», «κ», «ρ» και «ο», η παίκτρια στον Τροχό της Τύχης δεν κατάφερε να δυσκολευτεί στον γρίφο.

Με τα περισσότερα γράμματα να είναι στον τελικό γρίφο, η Χριστίνα κατάφερε να βρει τη λέξη που δεν ήταν άλλη από το «κατορθώνω, αποτυγχάνω», αποσπώντας το χειροκρότημα από το κοινό και τα εύσημα από τους συντελεστές του τηλεπαιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: «Παλάβωσε» ο Πολυχρονίδης: Παίκτρια στον Τροχό της Τύχης πέτυχε το απίστευτο, «καθάρισε» αυτοκίνητο και πανηγύρισε έξαλλα στο πλατό

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη λύση του γρίφου:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου