Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου

Μαύρο πέπλο πάνω από τα Χανιά και οι τραγωδίες δεν έχουν τέλος με τις πτώσεις από μπαλκόνι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Πώς έγινε η τραγωδία
Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου στα Χανιά. Μια κοπέλα υπήκοος Τσεχίας έχασε τη ζωή της όταν υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου στην οδό Κανεβάρο στην Παλιά Πόλη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη κοπέλα.Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος και η αστυνομία η οποία ερευνά τις συνθήκες τους τραγικού περιστατικού.
Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Γυναίκα οδηγός τραυματίστηκε από… “ιπτάμενο” λεμόνι
Απίστευτο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (11/6) στην Χαλέπα Χανίων, όταν 65χρονη γυναίκα, ενώ οδηγούσε, ένιωσε να τη χτυπά με φόρα ένα βαρύ αντικείμενο, το οποίο πέρασε από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της.
Δείτε επίσης: Απίστευτο! Γυναίκα οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών (photo)
Το αντικείμενο ήταν ένα ολόκληρο λεμόνι και την τραυμάτισε στο στέρνο, ενώ όπως μας λέει, από τύχη γλίτωσε το τροχαίο ατύχημα, καθώς κατάφερε παρά τον πανικό και τον πόνο της να κρατήσει ίσιο το τιμόνι και να συνεχίσει την πορεία της επί της οδού Ακρωτηρίου, κοντά στον Κατσαμπά.
“Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν αν δεν ήταν η μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο που μ’ έκανε να καταλάβω ότι επρόκειτο για λεμόνι.” σημειώνει η ίδια στο zarpanews.gr.
Αμέσως μετά λοιπόν και αφού η γυναίκα πάρκαρε στο σπίτι συγγενικού της προσώπου που είχε ξεκινήσει για να επισκεφθεί και αφού περιέθαλψε το τραύμα, μη μπορώντας να βάλει τα γεγονότα σε μία σειρά, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
Τι συνέβη
Αφού το γεγονός κατήγγειλε η γυναίκα στην αστυνομία, οι αστυνομικοί άμεσα έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση και θα δουν τι πραγματικά είχε συμβεί.
Μετά από λίγο έφτασαν στον.. ένοχο, που ήταν ένας άνδρας κάτοικος της περιοχής που εκτελούσε κηπουρικές εργασίες.
Φαίνεται, λοιπόν, πως το λεμόνι πιάστηκε μέσα στο χλοοκοπτικό μηχάνημα και εκσφεντονίστηκε και έφτασε στην 65χρονη γυναίκα.
Η 65χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη του άνδρα, με τον ίδιο να της ζητά συγγνώμη για το εν λόγω περιστατικό.




![Το σκοτεινό ραντεβού στο Ψυχικό: Ποιος είναι ο άνθρωπος που ήταν παρών στην συνάντηση Μαζωνάκη – υπνοθεραπευτή [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/09/mazonakis-5-3.jpg)

0 ΣΧΟΛΙΑ