ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Grand Hotel 30/09: Η Αλίκη ψάχνει κρυφά το γραφείο του Ρήγα

Grand Hotel 30/09: Η Αλίκη ψάχνει κρυφά το γραφείο του Ρήγα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Grand Hotel: Συνταρακτικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα, 30/9. Η Κυβέλη αντιτίθεται στον αστυνόμο σχετικά με το ένταλμα σύλληψης του Ιορδάνη.

Την ίδια ώρα, η Πελαγία πέφτει θύμα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα, ενώ ο Χαραλάμπης, μέσω ενός σημειώματος, μπορεί να φτάσει στην αλήθεια.

Η Αλίκη, ψάχνοντας κρυφά το γραφείο του Ρήγα, ανακαλύπτει το εκβιαστικό γράμμα για την εξαφάνιση της Βασιλικής Ασλάνογλου. Όταν ζητά εξηγήσεις, η απάντηση του Ρήγα δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, υποδεικνύοντας έναν ύποπτο πέραν πάσης υποψίας για την εξαφάνιση ή και τον θάνατο της Βασιλικής. Η Πελαγία, ενώ παλεύει με τις ενοχές και την ντροπή, αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της κρυμμένο.

Ο Πέτρος δίνει έναν σκληρό αγώνα μποξ στο καταγώγιο του Βλάσση, αντιμετωπίζοντας ένα μεγάλο δίλημμα. Ο αστυνόμος Κομνηνός, με ένταλμα έρευνας για το Grand Hotel, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τον δολοφόνο.

Πριν γνωρίσει την Κυβέλη Γαζή, η οποία επίσης είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την ηρεμία του ξενοδοχείου της, ο Χαραλάμπης, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι άσχημο συνέβη στην Πελαγία, βρίσκει ένα σημείωμα που τον οδηγεί στην αλήθεια.

Η έρευνα του Χρόνη στο Grand Hotel αποκαλύπτει ότι η σπασμένη λεπίδα στο πτώμα της Ρόζας προέρχεται από ένα χρυσό μαχαίρι του ξενοδοχείου, καταλήγοντας στον πρώτο ύποπτο που θα μπορούσε να το έχει κλέψει για να σκοτώσει.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου