Κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος – Βρέθηκε βόμβα στην Γλυφάδα

Κλείνει αύριο, Πέμπτη 26 του μηνός, από τις 9:30 το πρωί έως τις 11:30 το πρωί, η λεωφόρος Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για την καταστροφή βόμβας 500 λιβρών του Β’ Παγκοσμίου που εντοπίστηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά από εργασίες. Με την ευκαιρία, δείτε την δραματική στιγμή με ανατίναξη βομβιστή που οδήγησε στον θάνατο 44 άτομα.
Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.
Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.
Τρόμος ξανά στη Γαλλία: Προειδοποίηση για βόμβα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών – Η στιγμή της εκκένωσης (video)
Το Ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται, έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα, ανέφερε μια αστυνομική πηγή. Όλες οι εξελίξεις από τη γαλλική πρωτεύουσα.
Αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τις αρχές σχετικά με τον τρόπο που το μήνυμα περι βόμβας, έφτασε στους υπεύθυνους. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μπαράζ απειλών για βόμβα σε γαλλικά αξιοθέατα το τελευταίο διάστημα.
Έκλεισε το Μουσείο του Λούβρου για λόγους ασφαλείας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οι Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο του Μουσείου, ωστόσο είναι αναπόφευκτη η σύνδεση της απόφασης με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.






0 ΣΧΟΛΙΑ