Ζαφείρης Μελάς για Ματούλα Ζαμάνη: «Ντροπή μια σοβαρή και παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά»

Η Ματούλα Ζαμάνη προκάλεσε έντονη κουβέντα με την απόφασή της να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό στη συναυλία της, με τον Ζαφείρη Μελά να σχολιάζει αυτή της την κίνηση.
«Δε συμφωνώ με την κοπέλα, ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια αλλά, στο βωμό της επιτυχίας και του χρήματος… Δε ξέρω. Αυτά τα πράγματα τώρα για ποιο λόγο τα κάνουν; Δε μπορώ να καταλάβω. Δε μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά. Εντάξει είπαμε, στον βωμό της επιτυχίας και του χρήματος τα κάνουμε όλα», ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.
Η διαφωνία του Ζαφείρη Μελά με την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη
«Αν αυτό που έκανε πιστεύει ότι θα της δώσει μεγάλη επιτυχία, καλά έκανε. Δε συμφωνώ. Ήταν λάθος. Δεν ήταν σε ένα prive χώρο για να το κάνει. Ήταν σε ένα δημόσιο χώρο, σε μια συναυλία που βλέπανε χιλιάδες άνθρωποι. Είναι ντροπή. Δε σέβονται. Ίσως τρελάθηκαν κιόλας, δε ξέρω. Δυστυχώς δε σεβόμαστε τον κόσμο που μας αγαπάει και έρχεται να μας παρακολουθήσει.
Να βγω εγώ τώρα, 100 κιλά, γυμνός στην πίστα, δε θα μου πετάξουν ντομάτες; Φυσικό είναι. Όσο καλά και να τραγουδάω. Τώρα αν αυτή η κοπέλα το έκανε για να υποτιμήσει τα μανεκέν και να πει ότι κι αυτή είναι ένα μανεκέν χοντρό, τι να πω…», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.






0 ΣΧΟΛΙΑ