ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας για Ρομά: «Θα τους πάμε… αίμα – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ στα σπιτάκια τους»

Μπαλάσκας για Ρομά: «Θα τους πάμε… αίμα – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ στα σπιτάκια τους»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε την Παρασκευή (4/10) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχετικά με την παραβατικότητα των Ρομά και τις αστυνομικές εφόδους σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική.

Τόνισε την ανάγκη αυστηροποίησης του νομικού πλαισίου για την αντιμετώπιση της κατάστασης, υπενθυμίζοντας ότι το Υπουργείο έχει δηλώσει πως το 84% με 87% της εγκληματικότητας προέρχεται από τους Ρομά. Παράλληλα θυμίζουμε το βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη Συγγρού – «Πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί και τα πρόσωπα»

Η ηχηρή παρέμβαση του Σταύρου Μπαλάσκα στον ΣΚΑΪ

«Τώρα θα υπάρξει αποφασιστική δράση. Θα πραγματοποιούνται επιχειρήσεις από ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ, που θα εισβάλλουν στα καταλύματά τους για να δώσουν ένα τέλος στην κατάσταση αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου