Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έτοιμη για Παρίσι η ελληνική αποστολή – Με πολλά όνειρα στις αποσκευές τους οι αθλητές μας

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και η ελληνική αποστολή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/7) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να αναχωρήσει για το Παρίσι.
H Team Hellas θα πετάξει για τη γαλλική πρωτεύουσα με ειδική πτήση τσάρτερ, του επίσημου χορηγού αερομεταφορών της ελληνικής αποστολής, προκειμένει να φτάσει εγκαίρως και με άνεση στο Παρίσι πριν από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που ξεκινάει την Παρασκευή 26 Ιουλίου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί για αυτό μια ιδιαίτερη ανάρτηση.
Οι περισσότεροι παρόντες στην ελληνική αποστολή για τους Αγώνες των Παρισίων
Στο αεροσκάφος με τα συνθήματα: Πάμε Ελλάδα και Team Hellas θα επιβιβαστεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής και συγκεκριμένα, οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, oι κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ, καθώς και από την καλλιτεχνική κολύμβηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.
Επίσης, οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, που δεν είχαν αναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία. Μαζί τους ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο Αρχηγός Αποστολής, κ. Πέτρος Συναδινός μαζί με τον Υπαρχηγό κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.






0 ΣΧΟΛΙΑ