ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Έτσι τίμησε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Κυρία με Κ κεφαλαίο η Άννα Μαρία στον γάμο της κόρης τους

Έτσι τίμησε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Κυρία με Κ κεφαλαίο η Άννα Μαρία στον γάμο της κόρης τους
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 στη Μητρόπολη Αθηνών, έπειτα από τρεις αναβολές.

Συγκεκριμένα, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας έλαμπε στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ η λαμπερή τελετή συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων.

Η μητέρα της νύφης, Άννα Μαρία, μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψότητά της, επιλέγοντας, όπως και η κόρη της, μια δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti. Η Άννα Μαρία επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε γαλάζιες αποχρώσεις, που ανέδειξε την φινέτσα της, εκείνο όμως που πραγματικά συγκίνησε ήταν η κίνησή της να φορέσει τον διαμαντένιο σταυρό που είχε φορέσει και στον δικό της γάμο με τον Κωνσταντίνο το 1964.

Ο σταυρός, με ένα εντυπωσιακό κολιέ από λευκά μαργαριτάρια, αποτέλεσε έναν φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της. Το ίδιο κόσμημα είχε επιλέξει να φορέσει και στην κηδεία του Κωνσταντίνου, τον Ιανουάριο του 2023, τιμώντας τη μνήμη του με έναν βαθιά συγκινητικό τρόπο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου