ΑΕΚ: «Έδεσε» τον Ελίασον έως το 2028

Στην ΑΕΚ παραμένει έως το 2028 ο Νίκλας Ελίασον, με τον Σουηδό «άσο» να υπογράφει με την Ένωση για νέο τετραετές συμβόλαιο, συνεχίζοντας για καιρό στην OPAP Arena.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επετεύχθη πριν ακόμα αναχωρήσει η αποστολή του Δικεφάλου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, έχοντας μάθει και τον αντίπαλο για το Conference League.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον Νίκλας Ελίασον έως το καλοκαίρι του 2028.
Ο Νίκλας Ελίασον ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022 – 23, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση.
Συνολικά ο ακραίος άσος έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 φορές και έχοντας βγάλει 21 ασίστ».






0 ΣΧΟΛΙΑ