Ατελείωτη χαρά στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου: «Ο κόσμος μου ολόκληρος…»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, δείχνοντας κάθε φορά ιδιαίτερη τρυφερότητα μεταξύ τους και η σημερινή (21/5) ημέρα δε θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερη για τους δύο και την οικογένειά τους.
Η Ελένη, που πραγματοποίησε και μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για το μήνα του μέλιτος, έχει φυσικά την ονομαστική της γιορτή λόγω της ημέρας του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με το σύζυγό της ασφαλώς να της έχει ετοιμάσει μια όμορφη έκπληξη, όταν ξεκίνησαν την εκπομπή τους στο Star.
Οι ευχές και η έκπληξη του Ετεοκλή Παύλου προς την Ελένη Χατζίδου
Με το που το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πλατό του Breakfast@Star και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, ο Ετεκλής είπε πως «γιορτάζει όλη η Γη, όλη η πλάση, ο κόσμος μου όλος, χρόνια πολλά αγάπη μου», δείχνοντας έτσι τη λατρεία, που έχει προς τη σύζυγό του.
Ο Ετεοκλής, στη συνέχεια, είχε μια όμορφη έκπληξη με πολλά… κομφετί να σκάνε και την Ελένη να λέει πως «δεν πρέπει να κάνετε τέτοιες εκπλήξεις σε αυτή την ηλικία, θα πάθουμε τίποτα», επιστρατεύοντας το χιούμορ της και αναγνωρίζοντας, ότι θα μιλήσει με πολύ κόσμο.
Δείτε το βίντεο:






0 ΣΧΟΛΙΑ