ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πόντια νύφη ρωτάει την μάνα της τι βρακί να βάλει την πρώτη νύχτα του γάμου της… Το ανέκδοτο της ημέρας (1/9)

Πόντια νύφη ρωτάει την μάνα της τι βρακί να βάλει την πρώτη νύχτα του γάμου της… Το ανέκδοτο της ημέρας (1/9)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Πόντια νύφη ρωτάει την μάνα της τι βρακί να βάλει την πρώτη νύχτα του γάμου της… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (1/9) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!

Διαβάστε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας χρωστάνε στην Εφορία πρέπει να πάνε στην εφορία για να διαπραγματευτούν το ποσό και διαφωνούν για το πως θα ντυθούν….

– Ο Γιωρίκας θέλει κουστούμι για να δείχνουν σοβαροί και αξιόπιστοι ενώ ο Κωστίκας επιμένοι να πάνε με τα ρούχα της δουλειάς.

– Δεν μπορούν να τα βρουν και πάνε στην γιαγιά-Σουμέλα να τους πει.

– Τους ακούει αυτή με προσοχή και τους λέει:

– Ακούστε λοιπόν παιδιά.

– Μια μέρα πριν παντρευτώ ρωτάω την μάνα μου:

– Μάνα αύριο που θα γίνω νύφη ποιό… βρ@κί να βάλω;

– Το καινούργιο ή το παλιό;

– Και αυτή μου απαντά:

– Κόρη μου όποιο βρ@κί και να βάλεις@ το γ@μήσι δεν το γλιτώνεις!

Bonus ανέκδοτο: Ο Πόντιος και η έρημος

Ένας Πόντιος περπατούσε στην έρημο φορώντας μαγιό και κρατώντας ομπρέλα, βατραχοπέδιλα και πετσέτα θαλάσσης.

Μια στιγμή περνάει από δίπλα του ένας τύπος με μια καμήλα και έκπληκτος τον ρωτάει: «Τι γυρεύεις εδώ;».

«Ψάχνω την θάλασσα!».

«Θάλασσα εδώ στην έρημο; Είσαι με τα καλά σου; Η θάλασσα απέχει από εδώ περίπου 3-4 χιλιόμετρα».

Και απαντάει ο Πόντιος εντυπωσιασμένος: «Αλήθεια; Πωπω τόσο μεγάλη αμμουδιά είναι;».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου