Κως: «Δεν είναι ένας ο δολοφόνος!» – “Βόμβα” απο τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη για την υπόθεση της Αναστάζια (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια πριν από 7 ημέρες στην Κω. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της δολοφονίας της κοπέλας που εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές, το απόγευμα της Κυριακής. Παράλληλα, δείτε εδώ το SMS της Αναστάζια που φαίνεται να «καίει» τον Πολωνό σύντροφό της!
Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας, η σορός της οποίας – υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, μέσα σε μια μαύρη σακούλα.
Οι αναλύσεις από DNA και αποτυπώματα εκτιμάται πως θα αποκαλύψουν την “ταυτότητα” του δολοφόνου της Αναστάζια, αλλά και του συνεργού του καθώς εκτιμάται πως το πτώμα της δεν μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από ένα άτομο.
“Βόμβα” απο τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη για την υπόθεση της Αναστάζια
O ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης αναφέρθηκε στην υπόθεση, λέγοντας πως τα αποτελέσματα του DNA θα είναι κομβικά για την υπόθεση.
«Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν το αποτελέσματα του DNA για να δούμε ποια είναι τα άτομα, πόσα και τι ακριβώς συνέβη. Θα έχουν μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της υπόθεσης. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.
Κατά τα άλλα η συσκευασία του πτώματος και η τοποθέτηση σε αυτό το σημείο είναι αντιφατική γιατί είναι πιο μελετημένη σαν πράξη (σ.σ η κάλυψη του σώματος σε αντιστοιχία με την τοποθεσία κοντά στο σπίτι του 32χρονου). Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση, είναι πως είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει από ένα άτομο η μεταφορά».
Πώς θα εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας
Aναφερόμενος στο DNA του δράστη ο ιατροδικαστής τόνισε ότι «είναι άλλο να βρεθεί τυχαία στο σώμα και άλλο να βρεθεί στα γεννητικά όργανα ή στα νύχια ή σε οποιαδήποτε άλλη σημείο το οποίο ουσιαστικά «δένει» ένα έγκλημα. Και μπορούμε να αποφασίσουμε και να καταλήξουμε σε συμπέρασμα ποιο ήταν δράστης και με ποιον τρόπο έλαβε χώρα η όλη πράξη».
Απαντώντας στο ερώτημα γιατί ακόμα δεν έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος προφυλακίστηκε με την κατηγορία της αρπαγής, ο κ. Γαλεντέρης σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν βρεθεί επιβαρυντικά στοιχεία τόσο για τον κατηγορούμενο ή ενδεχομένως για άλλους υπόπτους αλλά ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα συμπεράσματα και τα πορίσματα των εργαστηρίων.
«Με τη μορφή στην οποία βρέθηκε η σορός σίγουρα μιλάμε για ένα έγκλημα. Δε μιλάμε για ένα παθολογικό θάνατο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ευρήματα από τα εργαστήρια. Αυτό που μένει είναι να γίνει συνδυασμός αυτών των ευρημάτων ούτως ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε και φυσικά ποιος είναι και ο πιθανός δράστης από αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση».
0 ΣΧΟΛΙΑ