ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έχει… μαζεμένα στον Λιάγκα και τον «δικάζει» ξανά: «Πριν μια εβδομάδα στήριζε τον εισαγγελέα – Το metoo…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έχει… μαζεμένα στον Λιάγκα και τον «δικάζει» ξανά: «Πριν μια εβδομάδα στήριζε τον εισαγγελέα – Το metoo…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο που η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή που παρουσιάζει σχολίασαν τα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, έσπευσε να σχολιάσει την αντίδραση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας τις προηγούμενες ημέρες σε σχέση με τον εισαγγελέα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.




Οι σπόντες και το metoo

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι οι πρωινές εκπομπές άλλαξαν με το #metoo. Το #metoo έφερε αυτή την αλλαγή στη σκαλέτα των εκπομπών και προσαρμοστήκαμε σε αυτό… Ο Καραμέρος και ο Χαριτάτος που κάνανε ενημέρωση, χαλαρώσανε την ενημέρωση. Εδώ μιλάμε για το ανάποδο… Εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω και μου κάνει εντύπωση είναι η αντίδρασή του. Μάλλον προέρχεται από το γεγονός πως ο εισαγγελέας είπε “πρωινάδικα”.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ και… στο τέλος κερδίζει ο Λιάγκας

Πριν μια εβδομάδα εγώ θυμάμαι τον Γιώργο να στηρίζει τον εισαγγελέα. Νομίζω είναι ο μοναδικός που τον στήριξε και είπε ότι φυσικά πρέπει να ρωτήσει και για το εσώρουχο, τα έβαλε και με το ΣΕΗ που στέλνει ανακοινώσεις. Τώρα τα έβαλε με τον εισαγγελέα γιατί είπε “πρωινάδικα”…» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου