«Βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη: «Δεν ήθελα να χωρίσω, ήταν λάθος που….»

Ο Γιώργος Παπαδάκης σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά έριξε τη δική του «βόμβα» και αναφέρθηκε στον άγνωστο πρώτο του γάμο, δηλώνοντας πως ήταν λάθος που παντρεύτηκε τότε, καθώς δεν ήθελε να χωρίσει. Με την ευκαιρία, αυτή τη δουλειά κάνει η δεύτερη σύζυγός του.
Ο παρουσιαστής έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή του. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι η πρώην σύζυγός του και η νυν σύζυγός έχουν πολύ καλές σχέσεις.
Γιώργος Παπαδάκης: Η εξομολόγηση για τον πρώτο γάμο και οι σχέσεις πρώην και νυν
«Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω. Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες», έχει δηλώσει.
Η γνωριμία του με τη δεύτερη σύζυγό του, Kωνσταντίνα (Τίνα) Παπαδέλλη έγινε στον ΑΝΤ1, όπου δούλευαν και οι δύο.
«Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει ‘αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις’. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα ‘μου είχες πει να την προσέχω.
Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου’. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της», έχει εξομολογηθεί στο «Πρωινό» για τη γυναίκα της ζωής του, η οποία είναι 14 χρόνια μικρότερή του.
Σπάραξε ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»
Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησαν σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα λέγαμε ότι σπάραξε λίγο για τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, λέγοντας πως είναι το παρελθόν.
Κλείνοντας τη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε την… ευχή του στη Μαρία Αναστασοπούλου. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη.
«Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά.
Ειλικρινά το λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σου εύχομαι τα υπόλοιπα Πάσχα να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1, με ή χωρίς εμένα.
Γιατί το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν.
Και να σου πω κάτι και για μένα, να πάρει η ευχή, 32 χρόνια άντεξα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου.
Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εσύ είσαι το παρόν τόσα χρόνια βρε Γιώργο μου».






0 ΣΧΟΛΙΑ