Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 36χρονος που σκοτώθηκε στο Blue Horizon – Η 10μελης οικογένεια, τα οικονομικά προβλήματα και ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του

Ο τραγικός και εξοργιστικός θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ειδικά μετά την κυκλοφορία του βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ έξω από το πλοίο, την ώρα που αναχωρούσε για την Κρήτη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου.
Η 10μελης οικογένεια, τα οικονομικά προβλήματα και ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του
Θύμα είναι ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr. Οργή και αγανάκτηση επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος πληρώματος.
Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν επίσης ότι πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε λιμενικές πηγές, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Blue Horizon: «Γ@μημένα τσογλάνια σκοτώσατε ένα παλικάρι για το τίποτα, κρεμάλα!» – Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου στο Twitter για το θάνατο του 36χρονου
Το Twitter ξεχείλισε από την οργή του κόσμου για το θάνατο του 36χρονου το Blue Horizon. «Γ@μημένα τσογλάνια σκοτώσατε ένα παλικάρι για το τίποτα, κρεμάλα!» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους χρήστες.
Το Twitter έχει πάρει φωτιά, κάνοντας πρώτο trend το Blue Horizon. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως έχασε τη ζωή του για μόλις 34 ευρώ και οι πολίτες σχολιάζουν από χθες (5/9) το βράδυ το συμβάν, ρίχνοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, το λιμενικό, την πλοιοκτήτρια εταιρεία και φυσικά στους δολοφόνους του 36χρονου.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που παρομοίασαν την τραγική υπόθεση με εκείνη του Θανάση Καναούτη που έχασε τη ζωή του σε τρόλει, επειδή δεν είχε εισιτήριο.






0 ΣΧΟΛΙΑ