Χρήστος Βαλαβανίδης: «Λέω ναι στους ομόφυλους γάμους, αλλά το παιδί θέλει μάνα και πατέρα, έστω αν αυτοί βγουν καθάρματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο οποίος σχολίασε τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσότακης το βράδυ της Τετάρτης 10/1 για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως είναι υπέρ στους γάμους, αλλά ένα παιδί θέλει μάνα και πατέρα, έστω και αν αυτοί βγουν καθάρματα.
Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε αρχικά: «Εγώ δεν είμαι Μητσοτακικός, αλλά ο πρωθυπουργός έχει δίκιο αυτή τη στιγμή. Θα πω ναι στους ομόφυλους γάμους, αλλά όχι στην παρένθετη μητέρα. Ένα παιδί έχει δύο χέρια και δύο πόδια, αν του κόψεις τα δύο στηρίγματα θα είναι ένα ανάπηρο παιδί. Το παιδί έχει φτιαχτεί για να έχει μάνα και πατέρα. Πού ξέρουμε τι τραύματα θα κουβαλάνε μετά αυτά τα παιδιά; Είναι σαν ένα πείραμα».
«Το παιδί θέλει τη μάνα του και να στηρίζεται από τον πατέρα, έστω αν αυτοί βγουν καθάρματα. Εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, έχω πολλούς φίλους γκέι, αλλά δεν είναι της τάξεως του να κάνουν παιδιά μεταξύ τους και να μιμηθούν τα ετερόφυλα ζευγάρια.
Να υιοθετήσουν παιδί και θα είναι και σαν σωτήρες για αυτό το παιδί. Καλό θα ήταν αυτό το παιδί να έχει μεγαλώσει, να έχει δημιουργήσει τη δική του προσωπικότητα, έστω την πληγωμένη προσωπικότητά του», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Χρήστος Βαλαβανίδης.
Δείτε το βίντεο
Σπύρος Μπιμπίλας: «Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς»
«Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στον Status 107,7, ανέφερε:
«Είναι πρότυπο οι γονείς, αλλά πείτε μου πόσα εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν μόνο με την μητέρα ή μόνο με τον πατέρα ή καβγαδίζουν όλη μέρα. Αυτό είναι πολύ παραμυθάκι. Όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους για πολλούς λόγους, αυτούς γιατί δεν τους εξετάζουμε;». Παράλληλα, συνειδητοποιημένος και απόλυτος ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus, μιλώντας για τη σεξουαλικότητά του
Δείτε το βίντεο






0 ΣΧΟΛΙΑ