ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor All Star: Σε σοκ η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου – «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήξερα…»

Survivor All Star: Σε σοκ η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου – «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήξερα…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Survivor All Star: Σε σοκ η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ.

Η απρόσμενη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.

«Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος κι ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όταν άκουσε το όνομά του, δεν το πίστεψε. Νομίζω ότι κανένας μας δεν το πίστεψε κι όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. Ειδικά τα υπόλοιπα παιδιά που ψήφισαν εμένα, πίστευαν ότι θα φύγω εγώ, οπότε έμειναν άφωνοι κι αυτοί. Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του κι ήξερα πόσο ήθελε να φτάσει μακριά, οπότε είναι σίγουρα πολύ λυπηρό και σχολιάσαμε με τον Ηλία ότι μας λείπει ήδη η παρέα του» είπε αρχικά λυπημένη.




«Ο Κωνσταντίνος ανέφερε ότι αυτός που θέλει να κερδίσει το Survivor είναι είτε ο Σάκης είτε εγώ. Είπε ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι ανέφερε συγκεκριμένα ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor.




Σίγουρα με τιμά αυτό κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή γιατί δεν θα πούνε πολλοί ότι είσαι καλή παίκτρια. Είναι κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή» συνέχισε.

Τέλος στα σενάρια από τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είμαι ελεύθερος» – Επιβεβαίωσε το χωρισμό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και έβαλε τέλος στα σενάριο, επιβεβαιώνοντας πως είναι ελεύθερος και έχει χωρίσει από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να ρωτήσει τον personal trainer για την προσωπική ζωή του, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη: «Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε και επίσημα τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;» απάντησε για τις νυχτερινές βόλτες του στο δάσος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου