ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Πιστολιά» Τάσου Αρνιακού: «Πάλι καλά να λέμε! Ανακατεμένος Νοέμβρης…»

«Πιστολιά» Τάσου Αρνιακού: «Πάλι καλά να λέμε! Ανακατεμένος Νοέμβρης…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός: Η κακοκαιρία τύπου «Π» ήρθε, χτύπησε για λίγες ώρες συγκεκριμένες περιοχές στην Ελλάδα και ευτυχώς αποχωρεί γρήγορα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα λέει ο Τάσος Αρνιακός η καλοκαιρία επιστρέφει όλη αυτή τη νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

«Ανακατεμένος Νοέμβρης αλλάζει και πάλι πρόσωπο με λιακάδες, ομίχλες, εξασθένηση των ανέμων, που βοηθούν στην αποκατάσταση της τάξης, μετά τις βροχές και τις μπόρες. Πάλι καλά… Δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου», είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1

Παράλληλα, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, βόρειοδυτικά, προβλέπει για την Τετάρτη ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ενώ ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται το Σάββατο.

Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:




Επαγρύπνηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών! Διαταραχή του καιρού θα “χτυπήσει” από…» (Video)

Το κύμα κακοκαιρίας του Σαββάτου προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα. Ο καιρός, ωστόσο, από την Κυριακή άλλαξε και πάλι, με μία ανοιξιάτικη εβδομάδα να ξεκινά από σήμερα. Μοναδική παραφωνία, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η Τετάρτη.

«Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών! Διαταραχή του καιρού θα “χτυπήσει” από…»

Ο μετεωρολόγος του Open, στη σημερινή του πρόγνωση έκανε μία λόγο για μία κακοκαιρία – εξπρές στα μέσα της εβδομάδας που, ωστόσο, δεν θα προβληματίσει. Όπως είπε, «Έως και την Παρασκευή στα καιρικά μας νέα δεν φαίνεται να έρχεται κάποιο πρόβλημα, οι θερμοκρασίες θα είναι κοντά στους 25 με 26 βαθμούς».

Μικρή αλλαγή του καιρού την Τετάρτη, όταν μια διαταραχή στα βορειοδυτικά θα κινηθεί λίγο πιο ανατολικά, θα δώσει βροχοπτώσεις ιδιαίτερα προς τη βορειοδυτική Ελλάδα. Θα επηρεάσει κυρίως βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Μακεδονία. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αυτό το κύμα θα περάσει γρήγορα και ο καιρός θα βελτιωθεί.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου