Θεοφάνεια 2025: Ο Σταυρός έκανε βουτιά στη Δεξαμενή Αθηνών και τον…ψάρεψαν (video)

Με κατάνυξη και συγκίνηση γιορτάστηκαν σήμερα 06/01 σε όλη τη χώρα τα Θεοφάνεια, με τη θεία λειτουργία και τον αγιασμό των υδάτων για την βάφτιση του Χριστού από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή στον Ιορδάνη ποταμό να λαμβάνουν χώρα και με χιλιάδες πιστούς να δίνουν το «παρών» στην κορυφαία δεσποτική εορτή.
Φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν τα ευτράπελα.
Θεοφάνεια: Το ευτράπελο με τον σταυρό στην Δεξαμενή Αθηνών
Ειδικότερα ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην Δεξαμενή Αθηνών παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, όταν ο Επίσκοπος πέταξε τον Σταυρό δεν ήταν δεμένος στο χέρι του με αποτέλεσμα να πέσει στην δεξαμενή.
Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ευτράπελο στον αγιασμό υδάτων, είχαν συνεννοηθεί να πιάσει τον σταυρό ένας 11χρονος αλλά….
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει για περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό. Εν τέλει, προσπάθησαν με ένα κοντάρι να βγάλουν τον ξύλινο σταυρό για να συνεχιστεί ο Αγιασμός των Υδάτων.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:






0 ΣΧΟΛΙΑ