Το αποκάλυψε η Γερμανού: Η ατυχία που είχε σε συνέντευξη με την Βουγιουκλάκη – «Της είπα ότι είμαι η ντροπή της δημοσιογραφίας»

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία σήμερα 8/11, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια συνέντευξη που είχε πάρει από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία παραλίγο να μην πραγματοποιηθεί ποτέ εξαιτίας μιας απρόσμενης τεχνικής ατυχίας.
Όπως αποκάλυψε, είχε συναντήσει τη σπουδαία ηθοποιό για τις ανάγκες μιας συνέντευξης και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο σπίτι της και επιχείρησε να απομαγνητοφωνήσει τη συζήτησή τους, διαπίστωσε με τρόμο ότι το κασετοφωνάκι της δεν είχε καταγράψει απολύτως τίποτα!
Η Ναταλία Γερμανού έπαθε σοκ, καθώς συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει ολόκληρη τη συνέντευξη με μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, αισθάνθηκε τόσο μεγάλη ντροπή για το περιστατικό, που δυσκολεύτηκε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της.
Η αντίδραση της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν έμαθε τι είχε συμβεί
Τελικά, η παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση να τηλεφωνήσει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και να της εξηγήσει τι είχε συμβεί. Με τεράστια αμηχανία και ντροπή, της παραδέχτηκε ότι η συνέντευξή τους είχε χαθεί, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει τον εαυτό της «ντροπή της δημοσιογραφίας».
«Ντράπηκα τόσο πολύ. Μετά έγραφα τη συνέντευξη με δύο κασετοφωνάκια. Της είπα ότι είμαι η ντροπή της δημοσιογραφίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, περιγράφοντας την αμηχανία που είχε αισθανθεί εκείνη την εποχή.
Διαβάστε επίσης
Η αντίδραση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ωστόσο, ήταν εντελώς διαφορετική από εκείνη που φοβόταν. Η αγαπημένη ηθοποιός αντιμετώπισε το περιστατικό με κατανόηση και, αντί να ενοχληθεί, συμφώνησε να συναντηθούν ξανά, προκειμένου να επαναλάβουν τη συνέντευξη από την αρχή.
Η κίνησή της αυτή είχε συγκινήσει τη Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν ξέχασε ποτέ τη συμπεριφορά της. Μάλιστα, μετά τη συγκεκριμένη εμπειρία, φρόντιζε να χρησιμοποιεί δύο κασετοφωνάκια στη νέα συνέντευξή της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι θα καταγραφεί η συνέντευξη.






0 ΣΧΟΛΙΑ