Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τι συνέβη μετά το ξέσπασμα της Παπαγεωργίου – Τι είπε με τον δημοσιογράφο που την εκνεύρισε

Νέα διάσταση στο περιστατικό που προκάλεσε έντονη συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή Happy Day του Alpha, το πρωί της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι συνέβη μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την έντονη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη δικαστική διαμάχη της με την Έλενα Χριστοπούλου. Το περιστατικό είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το άνοιγμα καταστήματος της Victoria’s Secret στην Ελλάδα, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και δέχθηκε ερωτήσεις για μια υπόθεση που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η επιμονή στις ερωτήσεις προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, με την ίδια να ζητά σεβασμό στην προσωπική της κατάσταση και στη δικαστική διαδικασία. Λίγες ημέρες αργότερα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε ξανά δημόσια, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να την πιέσει να μιλήσει για όσα δεν επιθυμεί.
Η απάντηση για το ξέσπασμά της και η αναφορά στη δικαστική διαμάχη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε ξανά απέναντι σε τηλεοπτικά συνεργεία και κλήθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημόσιας εμφάνισής της. Η ίδια δεν απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο θέλησε να εξηγήσει ότι η αντίδρασή της δεν μπορεί να εξεταστεί ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο της τέθηκαν οι ερωτήσεις. Όπως τόνισε, σέβεται τη δουλειά των δημοσιογράφων, αλλά θεωρεί εξίσου σημαντικό να γίνονται σεβαστά και τα όρια που θέτει ένας άνθρωπος όταν δεν επιθυμεί να αναφερθεί σε ένα προσωπικό ζήτημα.
Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Βλέπεις τι λάθος όμως κάνεις με τον τρόπο που με ρωτάς; Με ρωτάς για το δικό μου ξέσπασμα, αλλά κανένας δεν εξετάζει ότι κάθε δράση έχει και αντίδραση. Σέβομαι τη δουλειά σας, αλλά το τι θέλω να πω θα το πω εγώ. Δεν θα με πιέσει κανείς και δεν θα βάλει κανείς λόγια στο στόμα μου. Σας παρακαλώ πολύ να σέβεστε ότι σας μιλάω και σας μιλάω εγώ και σας κοιτάω στα μάτια. Δεν έχω επικοινωνήσει τίποτα αυτό το διάστημα με κανέναν. Θεωρώ ότι μπορώ να το αντέξω μόνη μου. Όποιος με αγαπάει είναι δίπλα μου χωρίς να με ρωτήσει γι’ αυτό, γιατί με ξέρει. Δεν περιμένω τη στήριξη και τον λόγο κανενός. Δεν την θέλω, δεν την χρειάζομαι. Έχω δικηγόρους».
Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στο Happy Day
Μετά την προβολή των δηλώσεων, οι συνεργάτες της εκπομπής Happy Day σχολίασαν τη στάση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να τοποθετηθεί για το περιστατικό. Η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε θετικά στην απόφασή της να σταθεί ξανά μπροστά στις κάμερες και να δώσει τη δική της εξήγηση. «Της βγάζω το καπέλο της Ηλιάνας που στάθηκε μπροστά στις κάμερες κι έδωσε την εξήγησή της», σημείωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με όσα ακολούθησαν μετά την ένταση στην εκδήλωση της Victoria’s Secret. Όπως ανέφερε, ο δημοσιογράφος που είχε δεχθεί την έντονη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι συνεργάτης της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, ήταν ότι σύμφωνα με την παρουσιάστρια του Happy Day, οι δύο πλευρές δεν αποχώρησαν από τον χώρο διατηρώντας την ένταση που είχε καταγραφεί στις κάμερες. Αντίθετα, όπως αποκάλυψε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μετά το περιστατικό, δείχνοντας ότι η μεταξύ τους ένταση είχε εκτονωθεί. Η πληροφορία αυτή έδωσε μια διαφορετική εικόνα για όσα συνέβησαν, καθώς το τηλεοπτικό κοινό είχε παρακολουθήσει κυρίως τις στιγμές κατά τις οποίες η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα ενοχλημένη.
Διαβάστε επίσης
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνάντησής της με τους δημοσιογράφους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ζητήσει να μη συνεχιστούν οι ερωτήσεις σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της με την Έλενα Χριστοπούλου. «Με κανέναν άνθρωπο δεν έχω μιλήσει για αυτό το θέμα. Εγώ το τηρώ αυτό. Όλο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη, αν σέβεστε τη δικαιοσύνη, κάντε λίγη υπομονή. Δεν θα ήθελα να είχε αρχίσει όλο αυτό. Σέβομαι τη δικαιοσύνη, τελεία», είχε δηλώσει. Όταν οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, η ίδια αντέδρασε λέγοντας: «Δεν σας επιτρέπω! Είναι πολύ σοβαρή αυτή η διαδικασία». Λίγο αργότερα, εμφανώς φορτισμένη, είχε προσθέσει: «Μη με συγχέετε με καμία άλλη συνθήκη. Είμαι εδώ κυρία, με την παγέτα μου και πάντα σας μιλάω. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, παιδιά».






0 ΣΧΟΛΙΑ