Έφη Σαρρή: «Είχα κάνει σχέσεις με θαυμαστές μου» – Η πικάντικη αποκάλυψη για τα ερωτικά της

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με θαυμαστές της, αλλά και τις δύσκολες συμπεριφορές που έχει συναντήσει στον χώρο του τραγουδιού. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ρατσισμό που, όπως αποκάλυψε, έχει βιώσει από άνδρες συναδέλφους της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε μία περίπτωση που την ενόχλησε περισσότερο.
Οι δύσκολες εμπειρίες από συναδέλφους της
Η τραγουδίστρια περιέγραψε ορισμένες από τις δυσάρεστες στιγμές που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Όπως ανέφερε, έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ρατσιστικές συμπεριφορές, κυρίως από άνδρες του χώρου, ενώ υπήρξε ένας συγκεκριμένος τραγουδιστής του οποίου η στάση απέναντί της ήταν εντονότερη. Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του, περιοριζόμενη στην περιγραφή της εμπειρίας της.
«Έχω δεχτεί ρατσισμό από συναδέλφους και κυρίως από άνδρες. Θα έλεγα με έναν τραγουδιστή πιο έντονα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή, αναφερόμενη στη συμπεριφορά που έχει αντιμετωπίσει στον επαγγελματικό της χώρο.
Οι σχέσεις με θαυμαστές και η προσωπική της ζωή
Στη συνέχεια, η συζήτηση πέρασε στα προσωπικά της, με την τραγουδίστρια να προχωρά σε μία αποκάλυψη για τις ερωτικές επιλογές της στο παρελθόν. Όπως παραδέχτηκε, έχει συνάψει σχέσεις με ανθρώπους που την προσέγγισαν ως θαυμαστές της, χωρίς να θεωρεί ότι αυτό αποτελεί κάτι που χρειάζεται να κρύψει. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι αυτή την περίοδο η προσωπική της ζωή βρίσκεται σε ήρεμη φάση, αν και δεν συνηθίζει να μοιράζεται λεπτομέρειες για τα αισθηματικά της με το κοινό.
«Είχα κάνει σχέσεις με θαυμαστές μου. Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν και δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, όλα είναι ήσυχα. Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να έχει τα ίδια “θέλω” με τα δικά μου», εξομολογήθηκε, εξηγώντας πως για εκείνη είναι σημαντικό να υπάρχει κοινή αντίληψη και ταύτιση επιθυμιών μέσα σε μία σχέση.
Τι ανέφερε για την Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη
Η Έφη Σαρρή κλήθηκε, επίσης, να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο «The Voice» και την παρουσία της Πάολα στη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη. Στην τοποθέτησή της, εξέφρασε την προσωπική της άποψη ότι θα προτιμούσε να μην είχε καλυφθεί αμέσως η συγκεκριμένη θέση, αλλά να είχε μείνει κενή για ένα διάστημα. Όπως εξήγησε, θεωρεί ότι θα έπρεπε να δοθεί χρόνος ώστε να καταλαγιάσει η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει γύρω από την κατάσταση.
Διαβάστε επίσης
«Θα ήθελα προσωπικά αυτή η θέση να μείνει κενή για ένα διάστημα μέχρι να περάσει αυτός ο πόνος από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τη δική της οπτική για την αλλαγή στο μουσικό talent show.






0 ΣΧΟΛΙΑ