ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Γιάννης Ζουγανέλης για Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Έχει ΧΑΠ, δυσκολευόταν – Εύχομαι να το ξεπεράσει»

Γιάννης Ζουγανέλης για Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Έχει ΧΑΠ, δυσκολευόταν – Εύχομαι να το ξεπεράσει»
Παπακωνσταντίνου Ζουγανέλης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στις 20 Αυγούστου είχε γίνει γνωστό, μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναγκάζεται να ακυρώσει προγραμματισμένες καλοκαιρινές συναυλίες του, εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Στην κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή αναφέρθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε για τη χρόνια πάθηση που αντιμετωπίζει και εξέφρασε την ελπίδα του να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να επιστρέψει σύντομα στις μουσικές του εμφανίσεις.

Η αναφορά του Γιάννη Ζουγανέλη στην υγεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), μια κατάσταση που, όπως ανέφερε, τον δυσκόλευε. Ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία του να ξεπεράσει ο τραγουδιστής το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει δυναμικά στη σκηνή και να συναντήσει ξανά το κοινό του. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον στενό του φίλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «For You», η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2026. Αναφερόμενος στη μακρόχρονη σχέση τους, αλλά και στην περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή, τόνισε πως η σύνδεσή τους είναι ιδιαίτερα στενή και πως έχουν συνεργαστεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια.

Τα λόγια του για τη μακρόχρονη φιλία τους

«Ο Βασίλης δεν είναι απλά φίλος μου, είναι αδερφικός μου φίλος. Έχουμε συνεργαστεί πάνω από είκοσι φορές στη διάρκεια των χρόνων. Έχει ΧΑΠ, οπότε δυσκολευόταν. Νομίζω θα το ξεπεράσει. Του εύχομαι πραγματικά να το ξεπεράσει και να μας επανέλθει πολύ δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την αισιοδοξία του για την επιστροφή του.

Η ακύρωση των καλοκαιρινών συναυλιών λόγω πνευμονίας

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Αυγούστου είχε ανακοινωθεί η ακύρωση των προγραμματισμένων καλοκαιρινών συναυλιών του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, καθώς ο τραγουδιστής ταλαιπωρούνταν από επίμονη πνευμονία. Την είδηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να συνεχίσει κανονικά το συναυλιακό του πρόγραμμα.

Ζουγανέλης Παπακωνσταντίνου

Στην ανακοίνωσή του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε γράψει: «Δυστυχώς, μία επίμονη πνευμονία, που με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών. Υπόσχομαι ότι θα τα πούμε σύντομα από κοντά σε πλατείες, γήπεδα, φεστιβάλ, θέατρα και στους δρόμους». Με αυτό το μήνυμα είχε εκφράσει την προσδοκία του να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου