ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του Κούστα στη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα – «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω»

Η αποκάλυψη Λιάγκα για την πραγματική αιτία της ρήξης
Βίσση – Καρβέλας: Ο Γιάννης Κούστας επιχειρεί να τους συμφιλιώσει
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Νέα διάσταση στη διαμάχη ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, αποκαλύπτοντας πως ο Γιάννης Κούστας φέρεται να έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου οι δύο καλλιτέχνες να αποκαταστήσουν την επικοινωνία τους. Ο παρουσιαστής, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, υποστήριξε ότι πίσω από τη ρήξη δεν βρίσκονται μόνο οικονομικές ή επαγγελματικές διαφωνίες. Σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, η τραγουδίστρια επιθυμεί να επαναπροσδιορίσει τις προσωπικές της σχέσεις και να αποκτήσει μεγαλύτερη ανεξαρτησία στην καθημερινότητά της, γεγονός που ενδέχεται να έχει επηρεάσει τη σχέση της με τον επί δεκαετίες συνεργάτη και πρώην σύζυγό της.

Η παρέμβαση Κούστα, η προσπάθεια συμβιβασμού και όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Η ένταση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν συνδέσει τις ζωές και την καλλιτεχνική τους πορεία για περίπου πέντε δεκαετίες. Η μακρόχρονη συνεργασία τους έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική, με τον Νίκο Καρβέλα να υπογράφει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας. Παρά το κοινό τους παρελθόν, οι πρόσφατες διαφωνίες φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει διαφορετικές απόψεις για καλλιτεχνικές επιλογές, αλλά και για ζητήματα που συνδέονται με τη διοργάνωση συναυλίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε πληροφορίες για μια προσπάθεια προσέγγισης, η οποία, όπως υποστήριξε, έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία του Γιάννη Κούστα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο εφοπλιστής επιθυμεί να υπάρξει επικοινωνία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, ώστε να βρεθεί μια λύση που θα επιτρέψει την εκτόνωση της έντασης. «Ήδη ο Γιάννης Κούστα είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει μία άτυπη πρωτοβουλία, καταλαβαίνοντας ότι δεν συμφέρει ούτε τη μία πλευρά ούτε την άλλη πλευρά, να τα βρουν. Άρα η εντολή που έχει δοθεί από τον Γιάννη Κούστα είναι να υπάρξει ένας συμβιβασμός, να υπάρξει ένας διάλογος πρώτος διότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με βάση τα λεγόμενά του, η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε ανεπίσημο επίπεδο και έχει ως πρώτο στόχο να ανοίξει ξανά ένας δίαυλος επικοινωνίας.

Βίσση - Καρβέλας
Βίσση - Καρβέλας

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ήδη πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση ανάμεσα στη Βίσση και τον Καρβέλα ή αν έχει υπάρξει ουσιαστική πρόοδος προς τη συμφιλίωση. Ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως, επέλεξε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική διάσταση της υπόθεσης. «Επειδή ακούω… δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω. Εμένα με ενδιαφέρει το προσωπικό. Θα σας πω κάτι και θα προσπαθήσω να είμαι όσο περισσότερο διακριτικός. Άσε τα λεφτά, τα λεφτά είναι κ@λολεφτά», είπε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι, κατά τη γνώμη του, η ουσία της διαφωνίας βρίσκεται αλλού.

Καρβέλας - Βίσση
Καρβέλας - Βίσση

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής εξήγησε πως δεν θεωρεί σωστό να αντιμετωπίζεται η συγκεκριμένη υπόθεση αποκλειστικά ως οικονομική αντιπαράθεση. Υποστήριξε ότι ακόμη και άνθρωποι με μεγάλη οικονομική άνεση αντιμετωπίζουν προσωπικά διλήμματα, δυσκολίες και συναισθηματικές συγκρούσεις. Μάλιστα, στάθηκε στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να επιλέγει ποια πρόσωπα επιθυμεί να διατηρεί κοντά του, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται δημόσια για τις αποφάσεις του.

Η τοποθέτησή του αυτή συνδέθηκε άμεσα με την Άννα Βίσση, για την οποία εξέφρασε την άποψη ότι ενδεχομένως βρίσκεται σε μια περίοδο αλλαγών στην προσωπική της ζωή. «Διότι αυτή τη στιγμή έχει κάνει μία επιλογή η Άννα, δεν είναι οικονομική η επιλογή παιδιά, να κάνει παρέα με κάποιους ανθρώπους και να αποκόψει λίγο τον στενό κορσέ που λέγεται Νίκος Καρβέλας. Αυτό νομίζω εγώ λίγα που έχω καταλάβει είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι τα λεφτά. Στενός κορσές εννοώ ότι ήταν από το βράδυ μέχρι το πρωί μαζί. Λάθος τότε, ότι ήταν συνέχεια μαζί», σημείωσε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου