ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Χάρης Ασημακόπουλος: Πόσα λεφτά έπαιρνε ο Μάρκος από την Πολυκατοικία; Δεν φαντάζεστε το ποσό

Χάρης Ασημακόπουλος: Πόσα λεφτά έπαιρνε ο Μάρκος από την Πολυκατοικία; Δεν φαντάζεστε το ποσό
Ο «Μάρκος» της «Πολυκατοικίας» μιλά για τα χρήματα που έπαιρνε τότε
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η ελληνική τηλεόραση έχει αφήσει ανεξίτηλες στιγμές στη μνήμη του κοινού, με ορισμένες σειρές να μετατρέπονται σε απόλυτα φαινόμενα λατρείας που συνεχίζουν να προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει «Η Πολυκατοικία», η θρυλική σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και ανέδειξε χαρακτήρες που έγραψαν ιστορία. Ένας από τους πρωταγωνιστές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι ήταν ο Χάρης Ασημακόπουλος, ο οποίος υποδύθηκε τον αξέχαστο «Μάρκο». Σε μια πρόσφατη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για εκείνη την «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα, τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο, αλλά και τα αστρονομικά ποσά που κέρδιζαν οι πρωταγωνιστές πριν από την έλευση της οικονομικής κρίσης.

Η επιτυχία της «Πολυκατοικίας» και οι απίστευτες αντιδράσεις του κοινού

Η είσοδος του Χάρη Ασημακόπουλου στη σειρά το 2008 σηματοδότησε μια νέα εποχή για την καριέρα του, καθώς ο ρόλος του «Μάρκου» κατάφερε να αγαπηθεί και να σχολιαστεί όσο λίγοι. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, οι ατάκες του χαρακτήρα του έγιναν αμέσως viral πριν καν υπάρξει ο όρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πιο χαρακτηριστική την ατάκα «Είσαι τρελή;».

@n1greece 🚀 ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Τσάι με ΛεμόΝ1 στο YouTube κανάλι μας! 🔝 Ο ΧΑΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ! 🍋 Τσάι με ΛεμόΝ1 ft. ΧΑΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 👉 Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας Subscribe για να μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο του Τσάι με ΛεμόN1! #xristt #Ν1 #n1entertainment #n1fun #fyp @xristt 🍋 ♬ original sound – N1 Greece

Ο κόσμος στον δρόμο δεν του συμπεριφερόταν απλώς ως σε έναν γνωστό ηθοποιό, αλλά τον αντιμετώπιζε σαν δικό του άνθρωπο. Ο ηθοποιός θυμάται χαρακτηριστικά περιπτώσεις όπου περαστικοί τον σταματούσαν στον δρόμο και του ζητούσαν με μεγάλη θερμότητα να τους κάνει προσωπικά το «Είσαι τρελή;» προκειμένου να το βάλουν ως ringtone στο κινητό τους τηλέφωνο. Η αναγνωρισιμότητα είχε χτυπήσει κόκκινο, ενώ η σειρά σημείωνε ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης, καθιερώνοντας το καστ στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η αλήθεια για τα καστ και τις αμοιβές της «Χρυσής» τηλεοπτικής εποχής

Πέρα από τις ευχάριστες αναμνήσεις και το κλίμα στα γυρίσματα, η συζήτηση στράφηκε αναπόφευκτα στα οικονομικά δεδομένα εκείνης της περιόδου, μια εποχή που διέφερε χαοτικά από το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο. Ο Χάρης Ασημακόπουλος προχώρησε σε μια τοποθέτηση-καταπέλτη, τονίζοντας πως όσοι ηθοποιοί συμμετείχαν σε επιτυχημένες παραγωγές πριν από το 2010 απολάμβαναν αποδοχές που σήμερα φαντάζουν εξωπραγματικές.

Πόσα έπαιρνε ο Χάρης Ασημακόπουλος ως «Μάρκος»

Με απόλυτη ειλικρίνεια, ο ηθοποιός εξήγησε ότι τα ποσά που λάμβαναν οι πρωταγωνιστές για ένα και μόνο επεισόδιο στην «Πολυκατοικία» ήταν τόσο υψηλά, ώστε μετά την έλευση της οικονομικής κρίσης, τα ίδια ακριβώς χρήματα χρειάζονταν οι εργαζόμενοι άλλων κλάδων -ή ακόμα και ηθοποιοί σε μεταγενέστερες παραγωγές- για να ζήσουν ολόκληρο έναν μήνα. Η αποκάλυψη αυτή επιβεβαιώνει την τεράστια οικονομική ευρωστία που χαρακτήριζε την ιδιωτική τηλεόραση προτού η χώρα εισέλθει στα μνημόνια, με τα μπάτζετ των σειρών να κινούνται σε δυσθεώρητα ύψη.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με αναφορές στην πορεία του καλλιτέχνη μετά την τεράστια επιτυχία της σειρά και το πώς διαχειρίστηκε την προσωρινή υποχώρηση από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Χάρης Ασημακόπουλος παραμένει μια ιδιαίτερα αγαπητή φυσιογνωμία, κοιτάζοντας πίσω σε εκείνα τα χρόνια με νοσταλγία. Η «Πολυκατοικία» και ο ρόλος του «Μάρκου» παραμένουν ζωντανοί στις καρδιές των τηλεθεατών, αποδεικνύοντας ότι ορισμένες τηλεοπτικές δουλειές δεν χάνουν ποτέ τη λάμψη και την αξία τους, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου