ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Που ήταν ο Νίκος Καρβέλας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πήγε στη συναυλία της Άννας Βίσση

Η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε μπροστά σε περίπου 95.000 θεατές, με την απουσία του Νίκου Καρβέλα να προκαλεί συζητήσεις.
Η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε μπροστά σε περίπου 95.000 θεατές, με την απουσία του Νίκου Καρβέλα να προκαλεί συζητήσεις.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μία βραδιά που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες στιγμές της πολυετούς διαδρομής της πραγματοποίησε η Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ, τραγουδώντας μπροστά σε περίπου 95.000 θεατές. Από το μεγάλο μουσικό γεγονός, ωστόσο, έλειπε ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί όσο λίγα με την προσωπική και καλλιτεχνική πορεία της: ο Νίκος Καρβέλας.

Το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγος και επί δεκαετίες στενός συνεργάτης της δεν έδωσε το «παρών» προκάλεσε ερωτήματα και οδήγησε σε διαφορετικές εκδοχές σχετικά με όσα είχαν προηγηθεί της συναυλίας.

Νεότερες πληροφορίες για το παρασκήνιο παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα είχε προκύψει διαφωνία καλλιτεχνικού χαρακτήρα κατά το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι έως και την τελευταία εβδομάδα πριν από τη συναυλία οι πρόβες γίνονταν σε διαφορετικό χώρο. Όταν, όμως, η προετοιμασία μεταφέρθηκε στο ίδιο το ΟΑΚΑ, έξω από το στάδιο άρχισαν να συγκεντρώνονται άνθρωποι, ανάμεσά τους και influencers, προκειμένου να ακούσουν όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των προβών.

Κατά τον παρουσιαστή, σε εκείνη τη φάση προέκυψε ένα καλλιτεχνικό θέμα που ενόχλησε τον Νίκο Καρβέλα. Όπως υποστήριξε, ο γνωστός δημιουργός «τσαντίστηκε με κάτι που έγινε καλλιτεχνικά», ακολούθησε διαφωνία και τελικά δεν βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία.

Καρβέλας: Γιατί έλειπε από το ΟΑΚΑ

Το ίδιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ έδωσε διαφορετική εικόνα από τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει περί έντονου επεισοδίου στα παρασκήνια λίγο προτού εμφανιστεί η Άννα Βίσση μπροστά στο κοινό.Ο Νίκος Καρβέλας, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ έως και την Πέμπτη. Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν παρών στη συναυλία.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ξεκαθάρισε ότι δεν σημειώθηκε ο έντονος καβγάς που είχε περιγραφεί σε σχετικά δημοσιεύματα.«Ο Νίκος Καρβέλας δεν πήγε στη συναυλία, δεν έγινε ο καβγάς που έχει αναπαραχθεί στα παρασκήνια λίγο πριν βγει η Άννα στη σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πράγματι υπήρξε διαφωνία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, ωστόσο το αντικείμενό της ήταν αμιγώς καλλιτεχνικό. Το ρεπορτάζ απέκλεισε το ενδεχόμενο η μεταξύ τους διαφορά να σχετιζόταν με οικονομικά ζητήματα ή με θέματα που αφορούσαν την παραγωγή της συναυλίας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο Νίκος Καρβέλας απουσίαζε και από την πρόβα τζενεράλε, ενώ την Παρασκευή δεν πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το μουσικό γεγονός.Παρά τη δική του απουσία, στο στάδιο βρέθηκαν δύο πολύ κοντινά του πρόσωπα. Τη συναυλία παρακολούθησαν η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, αλλά και ο γιος του.

Τα οικονομικά στοιχεία της μεγάλης παραγωγής και η συμφωνία της Άννας Βίσση

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν παράλληλα πληροφορίες σχετικά με το οικονομικό σκέλος της διοργάνωσης, η οποία αποτέλεσε μία ιδιαίτερα μεγάλης κλίμακας παραγωγή.Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, το συνολικό κόστος της συναυλίας υπολογίστηκε περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα έσοδα, από την άλλη πλευρά, εκτιμήθηκαν σε περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι σε αυτά συνυπολογιζόταν το κόστος της παραγωγής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμφωνία που φέρεται να είχε κάνει η Άννα Βίσση για την αμοιβή της. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχε ζητήσει ούτε είχε συμφωνήσει να λάβει ένα συγκεκριμένο, προκαθορισμένο ποσό για την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ. Αντί για σταθερή αμοιβή, είχε εξαρχής συμφωνηθεί να συμμετάσχει στα κέρδη που θα προέκυπταν από τη διοργάνωση.

«Δεν ζήτησε αμοιβή, δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ. Ήταν από την αρχή συμφωνημένο ότι παρότι αντιλαμβάνεστε ότι σε μια τέτοια μεγαλοπρέπειας συναυλία θα υπήρχε, θα ήταν τεράστιο ποσό», ανέφερε ο Θάνος Βάγιος.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε ότι το τελικό οικονομικό αποτέλεσμα δεν οδήγησε σε κέρδος από το οποίο θα μπορούσε να προκύψει αμοιβή για την τραγουδίστρια. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η Άννα Βίσση δεν εισέπραξε χρήματα για τη συγκεκριμένη συναυλία, παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε ενώπιον περίπου 95.000 θεατών.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου