ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Αντώνιος & Κλεοπάτρα: Η κόντρα παίρνει νέα τροπή – Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο

Αντώνιος & Κλεοπάτρα: Η κόντρα παίρνει νέα τροπή – Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο
Αντώνιος & Κλεοπάτρα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι πρώτες συναντήσεις του Αντώνιου (Μάριος Μαριόλος) και της Κλεοπάτρας (Ειρήνη Τάσσου), των δύο δικηγόρων που βρίσκονται στο επίκεντρο της σειράς «Αντώνιος & Κλεοπάτρα», μόνο ήρεμες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Από την πρώτη στιγμή η σχέση τους είναι γεμάτη ένταση, με τους δύο να δείχνουν πως δυσκολεύονται να ανεχθούν ο ένας την παρουσία του άλλου. Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30, όμως, η μεταξύ τους αντιπαράθεση περνά σε άλλο επίπεδο, καθώς η υπόθεση διαζυγίου που έχουν αναλάβει οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες και οι δύο δικηγόροι καλούνται πλέον να βρεθούν απέναντι ως αντίδικοι.

 Η Κλεοπάτρα περνά στην αντεπίθεση

Η Κλεοπάτρα δεν είναι διατεθειμένη να παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις και αποφασίζει να αντιδράσει στην κίνηση του Αντώνη. Αντί να κάνει πίσω, οργανώνει την αντεπίθεσή της και δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί τη θέση της μέχρι τέλους. Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο δικηγόρους αποκτά έτσι ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ μια υπόθεση που αρχικά έμοιαζε να αφορά αποκλειστικά ένα διαζύγιο παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις. Οι επαγγελματικές τους διαφορές, αλλά και η ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά όσα θα ακολουθήσουν.

 Η Κέλλυ ζητά απαντήσεις από τον Βασίλη

Την ίδια ώρα, εξελίξεις υπάρχουν και στην προσωπική ζωή της Κέλλυς (Φωτεινή Γεωργίδη), η οποία αποφασίζει να ζητήσει από τον Βασίλη (Κώστας Κόκλας) να κάνει ένα πιο ξεκάθαρο βήμα στη σχέση τους. Εκείνος, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δικές του ανασφάλειες. Η διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους τον προβληματίζει και δυσκολεύεται να της δώσει την απάντηση που εκείνη περιμένει. Η Κέλλυ, από την πλευρά της, θέλει να γνωρίζει πλέον τι πραγματικά σκέφτεται και αισθάνεται ο Βασίλης, γεγονός που δημιουργεί νέα δεδομένα στη σχέση τους.

 Τζένη και Δάφνη αφήνουν πίσω την ένταση

Παράλληλα, μια διαφορετική σχέση φαίνεται πως περνά σε νέα φάση. Η Τζένη (Αναστασία Δρακά) και η Δάφνη (Δώρα Μπηλιώνη) καταφέρνουν να αφήσουν στην άκρη την αρχική τους αντιπαλότητα και να κάνουν ένα βήμα προσέγγισης. Ο πάγος ανάμεσα στις δύο γραμματείς αρχίζει να λιώνει και μέσα από τη μεταξύ τους επικοινωνία ανακαλύπτουν πως τελικά έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία από όσα πίστευαν. Την ίδια στιγμή, όμως, η υπόθεση κακοποίησης που χειρίζονται ο Αντώνης και η Κλεοπάτρα αποκτά μια αναπάντεχη τροπή, καθώς ένα ανώνυμο τηλεφώνημα σε τηλεοπτικό σταθμό δείχνει πως το συγκεκριμένο διαζύγιο μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

 Η καταγγελία της Αννέτας αλλάζει τα πάντα

Καθοριστική αναμένεται να είναι και η εξέλιξη στην υπόθεση της Αννέτας (Κατερίνα Γερονικολού). Η ίδια βρίσκει τελικά τη δύναμη να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όσα βιώνει μέσα στον γάμο της, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της. Η αποκάλυψή της συγκλονίζει την Κλεοπάτρα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική διάσταση της κακοποίησης που έχει υποστεί η γυναίκα και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένας δύσκολος δρόμος με στόχο την αναζήτηση δικαιοσύνης και την αποκάλυψη της αλήθειας.

Όταν το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει ότι η Αννέτα έχει υποστεί ξυλοδαρμό, η κατάσταση μεταξύ των δύο δικηγόρων φτάνει πλέον στα άκρα. Η Κλεοπάτρα πηγαίνει στο γραφείο του Αντώνη και του ανακοινώνει πως η μεταξύ τους αντιδικία είναι πλέον επίσημη και δεν υπάρχει περιθώριο για υποχώρηση. Έτσι, η δικαστική σύγκρουση των δύο πρωταγωνιστών ξεκινά, ενώ παράλληλα οι προσωπικές σχέσεις των υπόλοιπων ηρώων συνεχίζουν να εξελίσσονται και να δημιουργούν νέες ανατροπές.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μάριος Μαριόλος, Ειρήνη Τάσσου, Κώστας Κόκλας, Στέφανος Μιχαήλ, Δημήτρης Τσίκλης, Μίλτος Χαρόβας, Βαγγέλης Πιτσιλός, Χριστίνα Σωτηρίου, Αναστασία Δρακά, Δώρα Μπηλιώνη, Φωτεινή Γεωργίδη, Μαρία Βοσκοπούλου και Μαργαρίτα Σκουλουδάκη. Στον ρόλο της Σύλιας εμφανίζεται η Έλενα Χριστοφή, ενώ guest εμφανίσεις κάνουν ο Αποστόλης Τότσικας στον ρόλο του Στέφανου και η Κατερίνα Γερονικολού ως Αννέτα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου