Αύριο η κηδεία του 31χρονου καμεραμάν του Ionian TV που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάτρα – Η οικογένεια δώρισε τα όργανά του

Αύριο, Τετάρτη, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ψαροφαΐου Πατρών η κηδεία του 31χρονου Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, του καμεραμάν του Ionian TV που έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας, όπου η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι άνθρωποι που τον γνώρισαν θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όσους επιθυμούν να στηρίξουν το έργο του Ιδρύματος «Η Φλόγα».
Το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της οδού Ανθείας. Κάτω από συνθήκες που εξακολουθούν να διερευνώνται, ο 31χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πινακίδα της Τροχαίας και να βρεθεί βαριά τραυματισμένος στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί αποδείχθηκαν μοιραία και ο 31χρονος κατέληξε.
Η συγκινητική απόφαση της οικογένειας για δωρεά οργάνων
Μέσα στον βαθύ πόνο τους, οι οικείοι του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου πήραν μια ιδιαίτερα δύσκολη και γενναία απόφαση, επιλέγοντας να προχωρήσουν στη δωρεά των οργάνων του. Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» ανακοίνωσε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας λήψης οργάνων, η οποία πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Σεπτεμβρίου.
Όπως ανέφερε το νοσοκομείο, η δωρεά κατέστη δυνατή χάρη στη «γενναία, αλτρουιστική και ανιδιοτελή απόφαση» της οικογένειας ενός 31χρονου ασθενούς, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και είχε διαγνωστεί με εγκεφαλικό θάνατο. Παρά τη βαθιά οδύνη για την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου, οι συγγενείς του επέλεξαν να δώσουν μέσα από τη δωρεά μια νέα ευκαιρία ζωής σε άλλους συνανθρώπους.
Διαβάστε επίσης
Η απόφαση αυτή αποτελεί μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, σε μια στιγμή που η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανείπωτη απώλεια. Αύριο, στην κηδεία του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο Γιώργο, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στους ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον γνώρισαν.






0 ΣΧΟΛΙΑ