Μυλωνάκης και Μεσσαροπούλου στην Παναγία της Τήνου: «Όπου κι αν βρισκόμαστε θα Την τιμάμε»

Μια διαφορετική σημασία έχει το φετινό καλοκαίρι για τον Γιώργο Μυλωνάκη, μετά τη σοβαρή δοκιμασία που αντιμετώπισε με την υγεία του τους προηγούμενους μήνες. Έχοντας αφήσει πίσω του τη δύσκολη περίοδο, περνά πλέον ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας στο πλευρό της συζύγου του, Τίνας Μεσσαροπούλου.
Το ζευγάρι έχει επιλέξει την Πάρο για τις καλοκαιρινές διακοπές του και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους. Λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο, πραγματοποίησαν μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Γιώργος Μυλωνάκης και Τίνα Μεσσαροπούλου: Οι αναρτήσεις από Τήνο και Πάρο
Στις 14 Αυγούστου, ο Γιώργος Μυλωνάκης και η Τίνα Μεσσαροπούλου ταξίδεψαν στην Τήνο προκειμένου να προσκυνήσουν στην Παναγία. Οι δυο τους στάθηκαν στην είσοδο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί, σε ένα στιγμιότυπο που αποτύπωσε τη θετική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζουν πλέον το μέλλον, έχοντας ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που προηγήθηκαν.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης θέλησε να συνοδεύσει τη φωτογραφία με ένα μήνυμα πίστης. Στην ανάρτησή του σημείωσε πως η Χάρη της Παναγίας είναι μεγάλη και πως, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, θα συνεχίζουν να την τιμούν.
Η Τίνα Μεσσαροπούλου πραγματοποίησε από την πλευρά της μία ακόμη επίσκεψη με θρησκευτικό χαρακτήρα, αυτή τη φορά στην Πάρο. Η δημοσιογράφος βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, στην Παροικιά, στο νησί όπου συνηθίζει να περνά μεγάλο μέρος των θερινών διακοπών της μαζί με τον σύζυγό της. Φωτογράφισε την εικόνα της Παναγίας και συνόδευσε το στιγμιότυπο με ένα σύντομο μήνυμα ευγνωμοσύνης, γράφοντας: «Παναγιά μου, σε ευχαριστούμε».
Οι φετινές αναρτήσεις αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα εξαιτίας όσων συνέβησαν στον Γιώργο Μυλωνάκη την περασμένη άνοιξη. Στις 15 Απριλίου 2026, ενώ βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου για τον πρωινό καφέ, υπέστη ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Η κατάσταση της υγείας του επέβαλε την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική αντιμετώπιση με εμβολισμό, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να νοσηλευτεί διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Διαβάστε επίσης
Η ίδια η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε μιλήσει με έντονη συγκίνηση για όσα έζησε εκείνο το διάστημα, όταν επέστρεψε στο «Happy Day» έπειτα από περίπου δύο μήνες που βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της στο νοσοκομείο. «Μέσα περάσαμε την γιορτή του, την επέτειο γάμου μας. Δεν έγινε εκεί το θαύμα… Έλεγα δεν γίνεται θα γίνει. Τελικά το θαύμα έγινε 2 Μαΐου. Άνοιξε τα μάτια του…Θα σας πω κάτι να γελάσετε…. μου έδειχναν τον τρόπο που προσπαθούν να τους κινητοποιήσουν… οπότε το είχα μάθει και κάθε φορά τον ενοχλούσα. Κάποια στιγμή άρχισα και τον τσίμπαγα, εκεί λοιπόν που τον τσίμπαγα στο μάγουλο άρχισαν και υπήρχαν αντιδράσεις, οπότε εγώ έπαιρνα θάρρος. Τελικά του έκανα ένα αιμάτωμα τεράστιο. Την επόμενη ημέρα έβλεπα τους νοσηλευτές είχαν θορυβηθεί. Τους λέω τι έγινε και τους λέω “συγγνώμη για αυτό ευθύνομαι εγώ”. Ήταν από αυτά που σου έδιναν έναν διαφορετικό τόνο. Έλεγα εγώ εκείνη την ημέρα, αλλά στους γιατρούς δεν αντιδρούσε», είχε αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου.






0 ΣΧΟΛΙΑ